Hasta refakatçisinin gözüyle GDH ve sorunları


Bu haber 2018-01-20 12:39:35 eklenmiş ve 1573 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net WhatsApp İletişim Hattımıza gelen bilgiler ışığında Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ciddi eksiklikler var dedirtti.

 

bulancakhaber.net’in WhatsApp İletişim Hattına gelen bilgiler doğrultusunda  hasta yakını tarafından bizzat yaşanmış ve gözlenerek kalem alındığı sorunları siz değerli okuyucularımızla ve yetkililerle paylaşmak ve duyurmak istedik. Adı ve bilgisi bizde saklı olan bir hasta yakınının bizlerle paylaştığı ve gördüğü noksanlıkları paylaşıyoruz.   

 

Hasta refakatçisinin gözüyle Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

1-Hastanenin eski binasındaki bütün asansörler, kullanılması tehlikeli ve yasak olduğunu gösteren kırmızı uyarı yazılarına rağmen, hastalar ve hastane çalışanları tarafından yoğun olarak kullanılıyor

2-Yoğun bakım hastaları, tetkiklerinin yapımı için kullanılması tehlikeli olan herkesin kullandığı asansörlerle, zemin katta bulunan günlük gelen hastalarla acile gelen hastaların tetkikinin yapıldığı mr ve ultrason cihazlarını kullanıyor.

3-Yoğun bakım personeli, tuvalet yetersizliğinden dolayı herkesin kullandığı servis tuvaletlerini kullanıyor

4-Hastanenin güvenliği ve hijyeni ile ilgili sıkıntılar var. Günün her saati kimlik kontrolü yapılmadan yatan hastaların bulunduğu servis katlarına ziyaretçi girişi oluyor. Ayrıca bu kişiler içinde hastalarla ilişkisi olmayan gece hastanede kalmaya gelen kimliği belirsiz insanlarda var.

5-Hastane çevresinde eczane yok.

6-Hastane kantininin fiyatları gariban vatandaşın alım gücünü zorluyor.

 

bulancakhaber.net WhatsApp İletişim Hattımıza gelen bu olumsuzlukları yetkililerin dikkatine sunarken okuyucumuzun bu hassasiyeti göstermesi ulaşamadığımız ve sorun olan bölgelerde yetkililere ulaşan sesi olmaya devam edeceğimizi bildiririz. Bu konuda adı yenilenerek Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin adına yakışır bir şekilde hizmet sunmasını bekliyoruz. Noksanlıkların dikkate alınması için gerekenlerin yapılmasını diliyoruz.

 

 

ETİKETLER : Hasta refakatçisinin gözüyle GDH ve sorunları Sağlık Bakanlığı - Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesi bulancak hastenesi giresun hastanesi bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi