İYİ Parti, “Bu bir iktidar yürüyüşüdür”


Bu haber 2018-01-16 20:25:25 eklenmiş ve 1700 kez görüntülenmiştir.

İYİ Parti, “Bu bir iktidar yürüyüşüdür” 

 

Yurt genelinde İYİ Parti İl ve İlçe Merkez Başkanlıklarının açılışı yoğun katılımlarla birlikte bir program dahilin de açılışları gerçekleşmeye devam ediyor.

 

Kısa zaman önce kurulmasına rağmen bütün Türkiye’de teşkilatlanmasını hızla sürdüren İYİ PARTİ Giresun Bulancak ilçe teşkilatının Bulancak Belediye Çarşısı binasında açılış heyecanı sardığı öğrenildi. İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanlığı binası İl Başkanı Ünzile Yüksel, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla açılışının yapılacağı duyuruldu. İYİ Parti İl Başkanlığı binası açılışı için Giresun'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Giresun İl Başkanlığı binasını hizmete açarak Parti çalışmalarına hız vermiş ve bu hız hiç durmadan Giresun ilçelerinde de aynı şekilde devam etmiştir. Bulancak İyi Parti Belediye Çarşısı binasında yerini hazırlamış ve tabelasını astı.  İYİ Parti yurt genelinde saran ve büyük bir alev topuna dönüşen sevgi selinin Bulancak ilçesini de sardığı belirtildi. İYİ Parti İl Başkanı Ünzile Yüksel, il yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer büyük bir heyecanla 23 Ocak günü açılışı yapılacak olan İYİ Parti İlçe Başkanlığını hizmete sunacaklarını açıkladılar. Giresun İyi Parti İl Başkanı Ünzile Yüksel’in Giresun ilçelerinde ki parti merkezlerinin açılışın da  yaptığı açıklamada, “ülkede haksızlığın, adaletsizliğin, yolsuzluğun, hukuksuzluğun ve de partizanlığın ayyuka çıktığı bir dönemde İYİ Parti’nin ülke insanında bir umut olduğunu, her türlü haksızlığın ve hukuksuzluğun üzerine kararlılıkla gideceklerini belirterek, yapılacak ilk seçimde iktidar olacaklarını ve bu yolda korkmadan cesurca yürüyeceklerini” bu sefer de Bulancak ilçesinde dile getireceği vurgulandı.  

 

 

Bulancak  İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ın dediği gibi “Bu bir iktidar yürüyüşüdür,  Bu insanımız için, bir özgürlük yürüyüşüdür,  Bu devletimiz için, bir itibar yürüyüşüdür,  Bu milletimiz için, bir demokrasi yürüyüşüdür,  Bu güçlü Türkiye  yürüyüşüdür” sözleri artık Bulancak ve Giresun de yüksek sesle dile getirilecek” dedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Çelik, 23 Ocak 2018 Salı günü Bulancak İhsaniye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Belediye Çarşısı 2. Katta ki açılışına tüm Bulancak ve bölge halkının davet etti.  

 

ETİKETLER : İYİ Parti Bu bir iktidar yürüyüşüdür İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bulancak Belediye Çarşısı İl Başkanı Ünzile İlçe Başkanı Nesim Çelik Yüksel bulancak haber giresun haber giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi