Hafta sonunu beklemeye gerek yok.


Bu haber 2017-12-29 14:02:08 eklenmiş ve 2472 kez görüntülenmiştir.

Geçen ay içinde ilçemiz Bulancak’ta açılan Yadigar abla Tatlı ve Börek iş yeri fark yaratmaya ve bölgemizde yapılmayanı yapmaya ve sunmaya devam ediyor.

 

bulancakhaber.net’in geçen ay içinde açılışını kaleme aldığı “Aklınızda Yadigar abla damaklarınızda ise unutamayacağınız bir lezzet” başlıklı haberimizin akıllarda tazeliğini korurken şimdi de karşımıza Karadeniz pidesini her saat bulacağınız adres olarak gösterildi. Karadeniz bölgesine has hafta sonu Pazar günleri ekmek fırınlarında yapılan yöreye has kıymalı, Peynirli isteğe göre yağlı yumurtalı pideyi her gün Yadigar abla Tatlı ve Börek iş yerinde sıcak servis ile siz değerli müşterilerine sunulacağı açıklandı. Bölgemizin de tercih edilen yaptığı tatlı ve böreklerinin tadına doyulmayan Yadigar abla Tatlı ve Börek artık hafta sonu beklemelere de son verdi. İstediğiniz zaman Yadigar abla Tatlı ve Börek iş yerine giderek ekmek fırının da hazırlanmış Karadeniz’e has kıymalı ve Peynirli pidelerinizi afiyetle yiyeceğiniz adres olarak gösterildi.

 

 

 

Bulancak Uğur Mumcu Caddesi üzerinde ki “Yadigar abla Tatlı ve Börek” iş yeri sahipleri Yadigar Aktay oğlu Mustafa ve eşi Nuran Aktay ile birlikte yılların Ekmek fırıncısı Mürsel Aktay’ın fırınında hafta sonunu beklemeye gerek olmadan Kıymalı ve peynirli pidenizi günün her saatinde bulabileceksiniz.

 

 

ETİKETLER : Hafta sonunu beklemeye gerek yok Bulancak Uğur Mumcu Caddesi üzerinde ki “Yadigar abla Tatlı ve Börek” yeri sahipleri Yadigar oğlu Mustafa ve eşi Nuran Aktay ile birlikte yılların Ekmek fırıncısı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi