90’lık arkadaşlar farkında olmadan örnek oldular.


Bu haber 2017-12-28 14:47:18 eklenmiş ve 2277 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı 90 yaşındaki eski dostlar bulancakhaber.net objektiflerine Mahalle girişinde sohbet ederlerken görüntülendiler. 90'lık arkadaşlar farkında olmadan yeni nesile örnek oldular. 

 

 

Gençlik yıllarında eski ve sayılı Bulancak sokaklarında büyüyen ve bu günlere gelen eski 90’lık dostlar dışarıda birbirlerini görünce eski günleri anmadan ve hoş sohbet etmeden ayrılmadıklarını öğrenildi. Bir zamanlar Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü’nün olduğu ve buradan emekli olan 90 yaşında ki 7 çocuk 7 torun sahibi Muzaffer Yüksekdağ. Diğeri yaşamını bölgemizin baş tacı ürünü fındık ve bağ bahçe işleriyle uğraşan Reçber 2 çocuk 5 torun sahibi 90 yaşında ki Cafer Toraman. Bir diğeri ise Bulancak ilçesinin ilk kuyumcularından Dede lakaplı 89 yaşında ki Kenan Karagülmez bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın da katıldığı sohbeti objektiflerimize böyle yansıdı. Yeni nesil Cafe ve kapalı mekânlarda buluştuğu bir ortamda onlar doğup büyüdüğü caddenin, sokak kaldırımlarının hemen yanına yolu ve insanları rahatsız etmeyecek şekilde bir araya gelerek yok olan ilişkileri hatırlattı. Sohbetlerini “şükretmeyi bilin, sağlıklı yaşayın, sigara içmeyin” sözlerini söyleyerek günü ve sohbeti tamamladılar.

 

 

bulancakhaber.net, şimdilerde yapılan ev ya da iş ziyaretlerinde her kesin elinde bir cep telefonu ve adeta kendisi ile bedeni ile bütünleşen konuşmayan ayaklı telefonlar. Ayrıca bir araya gelmelerde hal hatır sormadan arkadaşının suratına gözünün içine bakmadan yaşanan buluşmaların olduğu bir iki günlü eski dedikleri hatırlatmalarda sadece senin telefonun hangi model yeni mi değiştirdin sözleriyle aynı ortamda olup mesajlaşan yeni ve eski nesil farkı yaşandı. Farkında değillerdi amma onlar bize, 90’lık arkadaşlar örnek oldular.

 

 

 

ETİKETLER : 90’lık arkadaşlar farkında olmadan örnek oldular muzaffer yüksekdağ dede karagülmez necati toraman bulancak haber giresun haber bulancak giresun kuyumcu reçber orman işlet meüdürlüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi