Bizim’de Otel’imiz var


Bu haber 2017-12-27 10:05:58 eklenmiş ve 2569 kez görüntülenmiştir.

Giresun'un doğusundan batısına kadar uzanan sınırları içinde o kadar güzel ve bir o kadar da özel otellerimiz var ki, bunları ne yazık ki kurum ve kuruluşlarımızın bilmediği ortaya çıktı.

 

 

Giresun’un batısında Piraziz ve doğusun da ise Görele İlçesi ile büyüklü küçüklü özel ve güzel Otellerimiz bulunmaktadır.  Özellikle kurum ve kuruluşların yapacakları etkinlik, program ve sunumlarınızı hemen yanı başınızda bulunan size en yakın başta olmak üzere bu güzel otellerden yararlanmanız gerekiyor. İç turizmin kalkınması ve güçlenmesi için bu çalışma mutlaka yapılması gerekmektedir. Bu konuda GİTUDER’in yaptığı toplantıya bulancakhaber.net olarak katılmış ve Giresun Turizm İşletmecileri Platformu Derneği’nin özverili çalışmalarına şahit olmuştuk. Gelin görün ki bu güzel ve özverili çalışmalardan Giresun ve ilçelerinde ki kurum ve kuruluşların haberi olmadığını gördük. Bunun en somut örneği ise Bulancak ilçesinde yılsonu değerlendirmesini yapan Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleşti.  Giresun başta olmak üzere bölgemizde o kadar güzel ve bir o kadar özel Otellerimiz bulunmakta iken Rize Ayder yaylası da neyin nesi dedirtti. Elbette orası benim yurdumun bir köşesi, elbette orada ki işletmelerde var olmalı ve var olacaktır. Lakin kendi içimizde iş istihdamı sunan ve yatırım yapan büyüklü küçüklü o kadar güzel ve bir o kadar özel otellerimiz dururken siz il sınırı dışında sınırlarımız içinde ki sorunlara çözüm aramamalısınız. Önce kendimizi kalkındırmalıyız. Bu konuda Giresun Turizm İşletmecileri Platformu Derneği’nin Giresun ili sınırlarında ki kurum ve kuruluşlara broşür ve bölgemizde ki otellerimiz hakkında genel tanıtım yapacağı bilgilendirme toplantıları yapılmasını istiyoruz.        

 

İşte bu kapsamda bulancakhaber.net olarak kendi imkânlarımızla ulaştığımız otellerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Keşke iletişim numaralarını da yazabilseydik dediğimiz bu otellerimizden unutulanlar var ise çok özür diliyoruz. Bundan sonra özellikle kurum ve kuruluşların bilgi almadan sınırlarımız dışında program yapmasına karşı çıktığımızı belirtmek isteriz.  

 

Gayasis otel .hebo marina otel.yılgın otel.bal otel.amazon otel.asteria garden spa otel.jasmin otel.yalıtürk otel.hüseyin otel.giresun oteli.çarıkcı otel.topçuoğlu otel.aripsas otel.kittur otel.sedef otel.pamuk otel.serenti otel.ormancılar otel.kaan otel.ada loft otel.avci otel.başoğlu otel.ramada otel.zirve otel.sena otel.karagöl otel.zifin otel.birun dağ evi .

 

 

 

ETİKETLER : Bizim’de Otel var Giresun Turizm İşletmecileri Platformu Derneği GİTUDER; bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi