Ülkü Ocağı’ndan “Sosyal sorumluluk”


Bu haber 2017-12-25 09:40:58 eklenmiş ve 1293 kez görüntülenmiştir.

Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu "Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı mücadele birlik ve dayanışma gecesi" yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanlığının Düzenlemiş olduğu Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına karşı mücadele birlik ve beraberlik gecesi düzenledi. Gecede uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı kısa bir seminer verildikten sonra yerel sanatçı kemençe virtüözü Ertuğrul Alim, Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçıları Osman Öztunç ve Gürbüz Gözümün sahne aldığı programa kalabalık ve yoğun ilgi ve büyük bir beğeniyle izlendi. Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanı Öner Pekdemir yaptığı konuşmada ise şunları söyledi. Öner, "Damarlarındaki asil kanı kirleten uyuşturucuyla mücadelemiz sürecektir" dedi. Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı çevre il Ocaklar ilçe Ocaklar MHP İl Başkanı Müjdat Öz ve Yönetimi MHP Doğankent ilçe Başkanı Haşim Birol Tekin ve MHP il ve ilçe teşkilatları çeşitli STK'lar katıldılar. Program sırasında Kurulduğu Günden bu Yana Ülkü ocakları Bulancak ilçe Başkanlığını yapmış olduğu hikmetlerden dolayı Yılmaz Karabaş’a Ülkü ocakları Bulancak ilçe başkanı Öner Pekdemir tarafından plaket takdim edildi.

 

 

 

Öte yandan bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “sosyal sorumluluk doğrultusunda böylesi çağın sorunu ve gençlerin içinde boğulduğu Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına karşı Mücadele de bir program hazırlayan başta Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanı Öner Pekdemir olmak üzere tüm il ve ilçe Ülkü Ocakları gönül vermiş insanları kutlarım” dedi. 

 

 

 

ETİKETLER : Ülkü Ocağı’ndan “Sosyal sorumluluk” MHP İl Başkanı Uyuşturucu madde bağımlılığına karşı mücadele birlik dayanışma gecesi Bulancak İlçe Başkanı Öner Pekdemir Müjdat Öz ve Yönetimi MHP Doğankent ilçe Başk
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi