Ölüm İlanı


Bu haber 2017-12-23 14:03:03 eklenmiş ve 4029 kez görüntülenmiştir.

Giresun Mezarlıklar Müdürlüğü’nde her şey ÜCRETSİZ. bulancakhaber.net olarak Giresun Belediye Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü’nün görev alanlarını siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz.

 

Bilgisayarınızın arama bölümüne “Giresun Mezarlıklar Müdürlüğü” yazdığınızda MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ-Giresun Belediyesi Resmi Web Sitesi (giresun.bel.tr/mezarliklar-mudurlugu/) adresi çıkacaktır. Bu adrese girdiğiniz de ise karşınıza “MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ Karabey KARAMAN Müdürün Kısa Özgeçmişi” sizi karşılayacaktır. bulancakhaber.net olarak bizlerde bu arama şekliyle bulduğumuz bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

 

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ Karabey KARAMAN Müdürün Kısa Özgeçmişi;

2000 yılın da Devlet Memurluğu Sınavı’nı derece ile kazanarak Ağrı ili Patnos İlçesi Dedeli Belediyesinde Fen Memuru olarak göreve başlayan ve ardımdan 2003 yılında Giresun Belediyesine tayin olan Karaman birçok görevde bulundu. Bunları sıralayacak olursak şayet, Giresun Belediyesinde sırasıyla Teknisyen, Tekniker, İhale Şefliği görevlerini yerine getirdi. 2012 yılında Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden 2013 yılında Mezarlıklar Müdürü olarak atandı. Halen Mezarlıklar Müdürü olarak görevini başarıyla yürüten Karabey Karaman’ın Giresun Mezarlıklar Müdürlüğü’ndeki görev alanlarını açıkladığı web sitesinde ki paylaşımı siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz.  

 

Giresun Mezarlıklar Müdürlüğü’nün hiçbir şekilde ve hiçbir kimseden ücret almadan yaptığı görev alanlarını şöyle;

 

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ALANLARI;

 

Giresun Belediyesi Bünyesinde hizmet veren Müdürlüğümüzün, öncelikli hedefi şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın cenaze defin işlemlerini sağlıklı ve düzenli bir şekilde yapmak amacıyla, 7 gün 24 saat gerekli tedbirleri alarak hizmetin devamını esas kılmaktadır. Belediyemiz sınırları içinde veya dışında meydana gelen  ölümlerin belgelenmesi durumunda cenaze nakil ve cenaze yıkama işlemlerini bay ve bayan personellerimiz tarafından gerek yıkama aracığıyla evlerinin önünde, gerekse belediyemizi gasil hanesinde ücretsiz olarak yıkanmaktadır. Cenazelerde vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda ücretsiz din görevlisi temini yine ücretsiz olarak çadır, çay, şeker, yiyecek ikramı müdürlüğümüzce yapılmaktadır. Belediyemiz mücavir alanları içerisinde bulunan memur şehir mezarlığımız ve 12 mahalle mezarlığımızın bakımı, temizliği ve onarımını müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır.

 

 

 

ETİKETLER : Ölüm İlanı MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ - Giresun Belediyesi Resmi Web Sitesi bulancak haber giresun haber bulancak giresun Karabey KARAMAN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi