Bulancak çökerse hiç şaşırmayın


Bu haber 2017-12-16 12:23:54 eklenmiş ve 1616 kez görüntülenmiştir.

Milli servet, Milli israf devam ediyor. Geçen aylarda bulancakhaber.net’in kaleme aldığı Bulancak ilçesinde halen devam eden Milli servet ve Milli israf  malzemelerin görüntüsü içimizi açıttı.

 

 

Milli israf ve servet  kelimelerinin anlamını ise en küçük devlet malından en büyük devlet malına diye açıklamıştık. bulancakhaber.net olarak bizler Bulancak genelinde yapılan yol içine konulan plansız programsız dubalardan tutunda hız kesicilerine, uyarı levhalarına kadar bunları örnek göstermiştik.  Eğitimsiz toplumlarda caydırıcılık değil aksine israf ve milli servet işe yaramayan olarak ilgisiz ve sahipsiz bir şekilde kenar konulduğunu bir kez daha görüntüledik. Bulancak Otogar karşısında ki eski Telekom binasına giden veya çıkan yol kenarında özel şahsın arazisine atılan engelli park levhası bir kez da gösterdi ki bu sorumsuzluğumuz devam ediyor. Şu anda ilçe genelinde her ne kadar caddede yol kaldırım olmasa da paralarla yapılan bu yön ve uyarı levhalarının Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından bir araya toplatılarak tekrar kullanılmak üzere bir yerde olması gerekmektedir. Bulancak şu anda yetkililer tarafından nefessiz kalacak şekilde betonlaştırılıyor. Bu durum karşısında bir gün Bulancak çökerse hiç şaşırmayın.  

 

 

 

Daha önceden söylediğimiz gibi bulancakhaber.net olarak Milli Servet ve Milli İsraf tanımını ancak eğitimli ve bilinçli toplumlarla aşabileceğimizi bir kez daha söylemek ve hatırlatmak isteriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

ETİKETLER : Bulancak çökerse hiç şaşırmayın bulancak haber giresun haber bulancak giresun Milli servet Milli israf devam ediyor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi