Kimi cezalandırıyorsunuz?


Bu haber 2017-12-16 10:01:39 eklenmiş ve 1939 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir içi ve eski sahil yolu olarak bilinen Fatih Caddesi ki yol da Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Trafik uygulaması kafaları karıştırıyor.

 

Bu uygulama yetmezmiş gibi üstüne üstelik bir de Bulancak Belediyesi Başkanlığı’nın anons yaparak sahil yolu Fatih Caddesi ile Otogar arasında ki yol kenarında araç park etmiş araç sürücülerini araçlarını kaldırmasını aksi takdirde ceza kesileceğini duyurması yok artık dedirtti. Peki, o bölge de kaldırımları ve yolun emniyet şeridine uzanan oto galericilerinin park yapmış oldukları araçlar uygulamaya tabi tutulacak mı? Onları da kaldıracak mısınız? Öyle ya onlarınki de araç bölge halkının ki de araç. Her ikisi için geçerli mi belediyenin yaptığı anonslarınız.  Şehir içinde kazılmadık yol kalmadı. Yol gösteren yetkili Trafik zabıta ekibi ve Emniyet Trafik ekibi yok. Şehir içi dolmuş durak araçları bilmece çözercesine yol arayışı içinde. Hele bir de misafir olarak ilçeye giren araç sürücülerin halini hiç düşünemiyorum. Nasıl ilçeden çıkarlar nasıl yol bulurlar Allah kerim. Siz yetkililer kimi cezalandırıyorsunuz.  Tabi ki bu işler yapılırken bir süreç yaşanacak ama bunu halkına yansıtmayacaksın. Sosyal devlet bunu gerektirir. Çözüm mü çok basit. Mevcut oto park alanlarını halkın kullanımına ücretsiz olarak açacaksın. Kritik bölgelerde kolluk gücünü yön göstermek adına görevlendireceksin.  Bu iş böyle yapılır. Cezayı kime kesiyorsun. Halkın kamu alanını sosyal alan olarak kazandırma otopark yap. Her tarafı kaz sonra da araçlara ceza kes oh ne güzel.

 

 

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğini ve Bulancak Belediye Başkanlığı Trafik Zabıta Müdürlüğü’nü halkı kollamaya yönlendirmeye ve sosyal olmaya davet ediyoruz.

 

  

ETİKETLER : Kimi cezalandırıyorsunuz ? bulancak haber giresun haber bulancak giresun Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğini ve Bulancak Belediye Başkanlığı Trafik Zabıta Müdürlüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi