Mehmet Yaşar Zafer Akten’i ziyaret etti.


Bu haber 2017-12-15 10:41:16 eklenmiş ve 2071 kez görüntülenmiştir.

13 Mayıs 2007 yılında "Giresun'un 1 Numaralı Spor Portalı" sloganıyla yayın hayatına başlayan Spor 28.com’u “Yaşananlardan Haberiniz Olsun” sloganıyla 31 Aralık 2014 yılında yayın hayatına başlayan bulancakhaber.net ziyaret gerçekleştirdi.   

 

Yayın hayatına başladığı dönemde Spor28.Com İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Akten’in yaptığı açıklama da “O günden bugüne dek tarafsız, objektif ve ilkeli bir yayın politikamızla sizlerin karşısına çıktık. Doğruluğumuzdan asla ödün vermedik. Tarafsız yayın ilkemizi her zaman ön planda tuttuk. Kişilerin değil şartlar ne olursa olsun her zaman Giresunspor'un yanında olduk. Bazen haberlerimiz de birilerini kırdık, birilerini incittik ama her adımımızı Giresunspor'un menfaatleri doğrultusunda attık.

Bundan sonraki süreçte de sizlere daima ilk ağızdan haberleri sıcağı sıcağına aktaracağımıza ve her zaman Giresunspor’umuzun yanında olacağımızın sözünü veriyoruz” sözlerini söyleyen bu günde sözlerini yenileyen Akten’i bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zaman da TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar ziyaret etti. karşılıklı hoş sohbet ve genel değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Giresun Belediye Basketbol Takımı Medya Sorumlusu görevine getirilen Akten’e Yaşar başarılar diledi.

 

 

Spor28.Com İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü zafer Akten’i bulancakhaber.net Yayın Sahibi Genel Yayın Yönetmeni, TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar’ın kendisini ziyaret etmesinden dolayı oldukça memnun kaldığını söyledi.

 

 

 

ETİKETLER : Mehmet Yaşar Zafer Akten ziyaret etti Spor28.Com İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Akten bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni aynı zaman TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi