Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu “YILIN BELEDİYE BAŞKANI” seçildi.


Bu haber 2017-12-14 10:07:48 eklenmiş ve 2400 kez görüntülenmiştir.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Yerel Yönetimler Dergisi’nin 7. Kez düzenlediği ‘’Yılın Yerel Yöneticileri’’ anketinde en yüksek oya ulaşarak yılın başarılı Belediye Başkanı seçildi.

 

 

Turizme destek kategorisi adı altında ‘’Gedikkaya Projesi’’ ile birinci olan Başkan Aksu, daha öncede Google plus tarafından yılın Belediye Başkanı seçilmişti. Başkan Aksu yılın Belediye Başkanı seçilmesinin ardından; "Kazandığımız bu ödül Giresun'un, Giresun Belediyesi'nin ve Giresun halkının başarısının göstergesidir. Halkımızdan aldığımız güç ile çalıştık ve bu ödüle layık görüldük. Giresun Belediyesi'nin önemli projeleri önümüzdeki süreçte de artarak devam edecektir. Ben Ödülü bizlere layık gören Yerel Yönetimler Dergisi'ne, ankete katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “Yılın Yerel Yöneticileri arasında en yüksek oy alarak “YILIN BELEDİYE BAŞKANI” seçilen Kerim Aksu ve nezdinde Giresun Belediye Başkanlığı’nı tebrik ediyorum. Başarılarınızın diğer belediyelere de örnek olmasını diliyorum” dedi.  

 

ETİKETLER : Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu “YILIN BELEDİYE BAŞKANI” seçildi Yerel Yönetimler Dergisi’nin 7. Kez düzenlediği ‘’Yılın Yerel Yöneticileri’’ anketi bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi