Hadi gösterin ne kadar vefalısınız.


Bu haber 2017-12-08 09:16:03 eklenmiş ve 1700 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net’in sürekli haber yaptığı ve gündemde tuttuğu Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’na vefasızlık devam ediyor.

 

Sosyal alanda paylaşılan fotoğrafa kayıtsız kalmayan bulancakhaber.net bir kez da konuyu ele alarak yetkililerin dikkatini çekmeye ve adına yakışır ilçemize yakışır bir meydan kazandırılmasını istiyoruz. Bulancak şehir merkezinin tam ortasında sayılı boş alanlardan biri olan ve Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Anıtı ve Meydanı’nın bakımsızlıktan ve adına yakışmayan görüntüleri bölge halkını da oldukça rahatsız etmeye başladı. bulancakhaber.net’in daha önceleri de Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Meydanı’nın ilçemize ve adına yakışmayan görüntüleriyle birçok defa haber yapmış yetkilileri uyarmıştık.  Facebook’ta sosyal alanda yine okunu olan ve köy durağı olarak gösterilen Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Anıtı’nı kaldırın da her kez rahat etsin dedirtti. bulancakhaber.net’in edindiği bilgiler doğrultusunda Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk büstünün içinde elinde kuran tutan heykelin Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu olduğu siz okuyucularımızla paylaşmış bir kahramanımızın sözde anıt alanı bu kadar da pis ve bakımsız tutulmaz dedirtti. Bir kez daha Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu adına yakışmayan anıtı ve çevresinde ki tarihi camii olan Eski Camii’nde içine alarak  avlusu niteliği de taşıyan, ilçemize ve bulunduğu yere yakışır bir meydan istiyoruz. Bizim önceliğiniz bu olsun dediğimiz bir çalışma da bu olmuştur.  Hani nerde bizim Bulancaklı çok iyi mimarlarımız. Taşın altına elinizi sizde koyun buraya Bulancak’a Milli Karamanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’na yakışır ilçemize yakışır bir meydan ortaya çıkaralım. Her yıl anılan Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun bu sene ki etkinliği bu olsun ne dersiniz. Her sene azalan ve vefasızlık gösterilen bu meydanı neden canlandırmıyoruz. Neden sosyal alanda pisliğini ve çirkin görüntüsünü paylaşmak zorunda bırakıyorsunuz siz yetkililer bu insanları. Hadi hep birlikte bu bölgeyi araçlardan arındırılarak, kuşların ve insan seslerinin birbirine karıştığı adına yakışır cami saatlerini bekleyen yeşillikler içerisinde cami cemaatine ve bölge halkına kazandıralım.

 

Bu konuda bir kez daha ilk önce Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu ailesini, ilçemizi yönetenleri, ilçemizin var olduğunu bildiğimiz Sivil Toplum Örgütlerini, Siyasi iktidar ve muhalefet ilçe Başkan ve yönetimini en önemlisi de ilçe halkını göreve davet ediyoruz. Her yıl anma yapılarak değil kalıcı bir Meydan ve adına yakışır bir meydana sahip çıkmaya davet ediyoruz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Hadi gösterin ne kadar vefalısınız bulancak haber giresun haber bulancak giresun Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi