Ben doktor olsam Bulancak’ta görev yapmam.


Bu haber 2017-12-07 18:41:45 eklenmiş ve 5314 kez görüntülenmiştir.

Ben doktor olsam kirasını bizzat ödediğim zarar ettiğim Bulancak’ta doktor olarak görev yapmam. İl ve ilçe Sağlık Müdürlüğünün görevi bölge halkına daha iyi hizmet vermek ve aynı şekilde bu hizmetleri veren sağlık personelinin özellikle doktorlarının huzurlu rahat bir şekilde görev yapmalarını sağlamak değil mi?

 

 

Bir tarafta kamu alanı içinde olup üzerinde ki prefabrik kamu hizmet binası 3 Nolu Ballıca Aile Sağlığı Merkezi’nin doktorları tarafından aylık kira bedeli 1 (bin) TL verilen hizmet alanı. Diğer tarafta ise bu 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne 300-400 metre yakının da yeni Hükümet Konağının arkasında özel şahsin özel mülkü hem de inşaat halinde olan alana 4,5 bin TL kira verilen hizmet merkezi. Bu alanın iş güvenliği olup olmadığı oturma izninin olup olmadığı merak edile dursun kamu hizmeti verilen 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi alanının özel mülk üzerinde kamu hizmeti veren özel mülk sahibine dere kenarına aylık kira bedeli olarak doktorların 4,5 bin kira verdiği bir sağlık merkezi görünümlü alan. Ayrıca burada sağlık hizmeti almaya gelen birçok hastanın burasının nasıl bir sağlık ocağı olduğunu doktorların ve kendilerinin her an yaşanacak bir olumsuzlukla karşı karşıya kalabileceklerini söylediler. Bulancak İncüvez deresi kenarında binanın alt giriş katında Kamu hizmeti veren 3 No’lu ile 4 No’lu Aile Sağlığı Merkez’lerinin arasının 300-400 metre mesafede yakın olmasının derenin diğer tarafında kalanlara haksızlık yapıldığını söylediler. Derenin batı tarafında 3 tane sağlık ocağının oluşu ve doğu tarafında bir tane sağlık ocağının şehir merkezinde olmasını ilçenin gelişimine ve dağılımına göre bu merkezin yapılmadığını belirttiler. İşte tamda burada bulancakhaber.net olarak aynı bölge de bulunan kamu alanı içine var olan işletme, yeni yapılan bir dernek ve yine kamu alanı içinde bulunan 5 yıldızlı yeni yapılan otel görünümü niteliğinde Müftülük binasının görkemli ve ücretsiz kendilerine sunulması bizleri çok şaşırttı. Bu nedenle doktor olsam Bulancak’ta görev yapmam dediğimiz nokta da kirasını ödediğini öğrendiğimiz doktorlarımızın zarar gördüğüm bir işletmede çok fazla kalmaz dedirtti.   

 

 

bulancakhaber.net olarak başta Giresun valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İl-ilçe Sağlık Müdürlüklerini bu haksız ve kamu hizmeti verilen Aile Sağlığı Merkezlerinin gözden geçirilmesini istiyoruz. Bölgemizde sağlımızı emanet ettiğimiz doktorlarımıza mesleğini yapmalarını ve onlara sunulacak sağlık ortamlarının modern ve rahat olmasına dikkat etmemiz gerektiğini belirtmek isteriz. 

ETİKETLER : Ben doktor olsam Bulancak’ta görev yapmam . bulancak haber giresun haber bulancak giresun bulancakhaber.net olarak başta Giresun valisi Harun Sarıfakıoğulları Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Bulancak Be
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi