CHP; AK Partili Belediye 14 yılda Bulancak'ı ziyan etti.


Bu haber 2017-12-05 11:58:16 eklenmiş ve 1616 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir bulancakhaber.net’e yazılı bir basın açıklama yaparak 14 yılda AK Partili Belediyenin Bulancak'ı  ziyan  ettiğini açıkladı.  

 

 

bulancakhaber.net’e yazılı bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir şunları söyledi. Özdemir, “ Yerel Yönetimlerin kenti yönetmekte ki öncelikleri kamu yararı ve bu kentte yaşayan halkın çağdaş yaşam koşullarında daha iyi yaşamının sağlanmasıdır. Bulancak Belediyesinin İlkelerimiz ışığında  kamu yararına yaptığı hizmetleri destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Fakat İlçemize ve İlçemiz Halkının kullanımındaki Kamu Mallarının ZİYAN edilmesine de karşı durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Son günlerde kamuoyunda özellikle "Organik Pazar- Kadınlar Pazarı " Olarak adlandırılan çevre il ve ilçelerimizden alış veriş yapmaya gelinen adeta Bulancak'ın simgesi "Markası" durumuna gelen şehrin en merkezi yerinde olan en gözde yerin ZİYAN olmasına göz yummayacağız. Halkın her gün ihtiyacı olan Resmi Kurumların "Hükümet Konağı, Adliye “nin şehir merkezinden çıkarıldığı bir dönemde daha az işlevli bir kurumun kent merkezine getirilmesinin (SGK) mantığını anlamak mümkün değildir.

 

14 yıldır Bulancak'ı idare eden ve İktidar Partisine mensup  Yerel Yönetimlerin Marka kentler kuracağız, diye,  Bulancak halkından yetki aldıkları fakat gelişen süreç de "çakma marka" oldukları ve marka anlayışının rant anlayışı ile eşdeğer olduğunu gördük. Şehir merkezinde tek açık alan olan "Kadınlar Pazarındaki yapılaşmaya" izin vermeyeceğiz. CHP Belediye meclisi üyelerimizin, yapılan meclis toplantısında aldığınız kararın yanlış olduğunu anlatmalarına rağmen Ak Partili Meclis üyelerinin oyları ile kabul edilen meclis kararını "YARGI “ya taşıyoruz. Kadınlar Pazarında kendi ürettikleri yöresel ürünleri satarak evlerini geçindiren,  kimseye muhtaç olmadan onurlu yaşamlarını sürdürmek için alış veriş yapan Bulancaklı Hemşerilerimizin de mağdur edilmesine karşı duracağız. Kadınlar Pazarı, yerinde şartları, konumu iyileştirilerek Bulancak Halkına ve çevreden gelen  Organik Ürün alıcılarına hizmet vermelidir” dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : AK Partili Belediye 14 yılda Bulancak'ı ziyan etti bulancak haber giresun haber bulancak giresun Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi