Şu köşe Yaz Köşesi, bu köşe kış köşesi orta da kırış su şişesi


Bu haber 2017-12-05 10:23:56 eklenmiş ve 2134 kez görüntülenmiştir.

Belediyesi Organik Halk Pazarı esnafına tam da uygun bir deyişle “Şu köşe yaz köşesi, bu köşe kış köşesi orta da kırış su şişesi” sözüyle Pazar esnafını karşı karşıya bıraktı. Öyle ya geride kalan kapalı pazar alanı esnafı ne olacak sorusunu akıllara getirdi.   

 

Bulancak Belediye Başkanlığı bölgemizin ürünlerini satan kadınlarımızı İtfaiye Sokak yolu üzerinde ki Belediye Kültür Sitesi zemin kat olarak bilinen alanın 3-5 adım genişliğinde sarı çizgi çizerek kaldırıma sıkıştırarak yer gösterdi. Osman Gedikali Caddesi yoluna bakan zemin katta bulunan iş yerlerini ihalesini yapmış ve satmış olan Belediye Başkanlığı acaba kadınlarımıza gösterilen ve itfaiye sokak yolu üzerinde ki zemin kat olarak caddeye bakan zemin katta ki dükkanlar dan vaz mı geçti dedirtti.  İtfaiye Sokakta kurulan Kadınlar Pazarı göstermelik değil kalıcı olmalı ve kalıcı bir yer olarak gösterilmelidir.  Öte yandan kadınlar pazarı alanından çıkarttığınız esnafın geride kalan esnafı ne olacak sorusunu akıllara getirdi.  Bulancak Belediye Başkanlığı geçen ay içinde ihale ilanı yaparak Belediye’ye ait zemin katta bulunan işyerleri satmış olması İtfaiye Sokak tarafında ki zemin katta bulunan dükkanların ileri ki günlerde ne olacağını düşündürdü. İtfaiye Sokak tarafında ki dükkânların önüne kadınlar pazarı esnafını seyyar satıcı gibi yerleştirmeniz ve yolun işlevinin çok fazla hareketli olmaması kafaları karıştırdı.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar mağdur olduklarını söyleyen Kadınlar Pazarlığı esnafı ile sohbet etti onları dinledi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın pazar yerindeki bu insanlara uygun şartlarda bir alan temin etmeden alt yapısını yapmadan yer göstermesi hiçte şık olmadı. Diğer taraftan ise kadınlar Pazar alanında bırakılan var olmaya çalışan kapalı kadınlar pazarı esnafına neresi gösterilecek sorusunu akıllara getirdi. Çünkü bu kamu alanı komple bir alan olarak görülmektedir. Sizin de anlayacağınız gibi “şu köşe yaz köşesi, bu köşe kış köşesi orta da kırış su şişesi” eski kadınlar pazarında mı kaldı dedirtti.

 

Kültür Sitesi olarak bilinen İtfaiye Sokak tarafında ki Salı günü pazarcı esnafı ile kadınlar Pazarı esnafını karşı karşıya kalacak olan ve ilk Salı gününü her iki esnafın nasıl geçireceği merak konusu oldu. Yetkililerin sabah erken saatte bu alanda bulunarak her iki tarafı uzlaştırıcı ve yol gösterici olarak İtfaiye sokakta olması gerektiğini belirtiriz.  

 

 

        

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Şu köşe Yaz Köşesi bu köşe kış orta da kırış su şişesi bulancak haber giresun haber bulancak giresun recep yakar belediye başkanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi