Yarı zemin beton, yarı zemin halı saha ’da çocuklarımız basketbol oynuyor.


Bu haber 2017-11-29 08:06:23 eklenmiş ve 1688 kez görüntülenmiştir.

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Bulancak İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muzaffer Ergün Bulancak’ta söyleşiye katıldı.

 

 

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) 2014 yılında kurulan yeni ve yeni olmasına istinaden yurt genelinde oldukça yaygınlaşan bir dernek. Vizyonunun “Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak” olan TÜGVA’yi Giresun İl Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Bulut, Bulancak İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Ergün ziyaret ettiler. TÜGVA BAŞKANI İsmail Emanet, “Biz TÜGVA olarak; gençliğimizin başıboş geçeceğini bize dayatan yaklaşımlara rağmen, inanmışlık ve azim içinde “genç” tanımını değiştirmek adına yola çıktık”. TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı)  dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfı olarak nitelendiriliyor. Böylesi bir düşünceye sahip olan TÜGVA Genel Başkanının ve Bulancak şubesi vakfı yöneticileri ile gençlerini ziyaret eden yetkililer keşke daha geniş bir salonda basının da çağrıldığı bir toplantıya organizasyona katılsalardı dedirtti. Öyle ya şu anda Bulancak’ta Salon Sporları ’nın yok olduğu kış günü okul kapılarında yarı beton yarı halısahadan çıkma zeminde soğuk havada spor yapmak durumunda kalan çocuklarımızın durumu konuşulsaydı çözüm ve sorunlar masaya yatırıldığı bir buluşma olsaydı daha iyi ve daha güzel olmaz mıydı?  Bulancak ilçesinde Salon sporlarının yok olduğu uzun yıllar yıkılan Spor Salonu bir türlü yapılamadığı bu yüzden birçok gencin sporu bıraktığını biliyor musunuz? Bulancak’ta ilimizin ve ilçemizin spor alanında en yetkili olan kurum müdürlerinin Bulancak’ın sorununu hep birlikte çözüm arasak olmaz mıydı? Daha düne kadar yıkılan Bulancak Spor Salonu’nda Bölgesel Basketbol, Voleybol, Yıldızlar şampiyonaları müsabakaları yapılıyordu. Hatta yıkılmadan önce son olarak Spor Salonu’nda yanlış hatırlamıyorsak Türkiye Salon Futbolu (Futsal) şampiyonlukları yapılmıştı. Şimdilerde ise bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar kızını Halk Eğitim Merkezi’nin organize ettiği Basketbol kursuna yazdırmış fakat ilçemizde çocuk doktoru olmadığı için sağlık raporu almadan okul kapısında yarı beton yarı halı saha üzerinde idman yaptırmaya izin veren bir veliyim. Çocuğumun spor yaparken yaşanabilecek bir olumsuzlukta benimde büyük bir payımın olduğunu da açıklamak isterim. Bunlardan haberiniz var mı? TÜGVA’ı ziyaret eden ve söyleşiye katılan Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hasan Bulut ve Bulancak Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muzaffer Ergün’ü bu konuda bir basın açıklaması yapmaya davet ediyorum.

 

 

Son olarak bulancakhaber.net Bulancak Belediye Başkanlığına ve tüm meclis üyelerine 2014 yılında kurulan daha çok yeni olan TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Bulancak şehir Merkezinde ilçenin en stratejik yerinde yer verenlere bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Bulancak ilçesinin BST’nun sloganı olan  “biliyor musunuz, bu şehrin bir de tiyatrosu var” . 35 yıldan bu yana ilçemizi ve ilimizi sanatsal anlamda temsil eden 18 yıldan bu yana festivaller düzenlenen, dünyanın birçok bölgesinden festivallere katılanların olduğu Sanatsal anlamda Türkiye’nin Oscar ödülü sayılan “Sadrı Alışık” ödülü kazanan Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun sokakta oluşunu hatırlatır yetkilileri göreve davet ederiz.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Yarı zemin beton yarı zemin halı saha çocuklarımız basketbol oynuyor TÜGVA BAŞKANI İsmail Emanet bulancakhaber.net Bulancak Belediye Başkanlığına ve tüm meclis üyeleri TÜGVA Giresun İl Gençlik ve Spor Müdür
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi