İş adamı kendi memleketinde Ramada Otel konforunu yaşadı.


Bu haber 2017-11-26 18:04:16 eklenmiş ve 4530 kez görüntülenmiştir.

Karadeniz Samsun ve Trabzon Havalimanından sonra Ordu-Giresun Havalimanı ile özellikle Turizm alanında büyük atılım gerçekleştirdi. Bunun en büyük ve en özel göstergesi de Dünya markası otellerinin bölgemizde ilk olarak Ramada Otel’in açılmasıyla kendisini gösterdi.

 

 

 Ordu ve Giresun’da turizm hareketliliğinin yaşamasında Ordu-Giresun Havalimanının yapılmasıyla birlikte dünya ile kucaklaşan ve dünya markası RAMADA Otel zincirlerinin bir tanesini de Giresun Piraziz’e gelmesine vesile oldu. Ordu ve Giresun bölgesi dünyanın bir ucundan gelen misafirlerin ağırlanması ve hatta Giresun Bulancaklı olan vatandaşın memleket ziyaretinde Ramada Otel’inde kalmasına neden oldu. Bölgemizde dünya markası Ramada Otel’i 23 yıldan bu yana Almanya Frankfurt kentinde iş adamı olarak yaşayan Levent Önal’ı oldukça heyecanlandırdığı görüldü. Almanya Frankfurt kentinde de var olan Ramada Otel’in bölgemizde hizmet verdiğini görmesi üzerine hem tatil hem de bölgemize yapılan yatırıma destek olmak adına Almanya’dan müşteri olarak gelmesine vesile oldu. Bölgemize dünya markalarının önümüzde ki günlerde yeni oteller kuracakları ve bunun da öncülüğünü ilk olarak Dünyaca ünlü marka “Ramada Otel’in Piraziz sınırları içinde gerçekleştirdiği bölge halkını oldukça heyecanlandırdı. Piraziz’de bulunan Ordu ve Giresun’a 20 km eşit mesafede yer alan Ramada Otel’in Almanya Frankfurt kentinden gelen Bulancaklı iş adamını Levent Önal’ın özel olarak Ramada Otel’i tercih etmesi Otel Genel Müdürü Dursun Aydın’ın memnun ettiği görüldü.  İlçemizin sevilen sayılan değerli Balıkçısı Aydın Önal’ın kardeşi Levent Önal’ın Almanya Frankfurt kentinden memleketine ziyarete gelmesi üzerine yeğenleri Metin Yaşar, Faruk Yaşar ve Mehmet Yaşar’ın Ramada Otel’inde ziyaret etmesiyle devam etti. Piraziz Ramada Otel Genel Müdürü Dursun Aydın Otel Misafiri ve konuklarıyla sohbet ettiği bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Sohbette Levent Önal’ı. Dünyanın birçok ülkesinde olan Ramada Otel’in Almanya Frankfurt kentinde de olduğunu Piraziz Ramada Otel’in aynı güzellikte ve aynı özellikte konumu fiziki ve mimarı yapısı ile güzel ve özel hizmet vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. İş adamı Levent Önal bölgemize dünya markasını getiren yatırımcılara destek olmak amacıyla bir program hazırladığı ve özellikle Piraziz Ramada Otel’i tercih ettiğini açıkladı.

 

 

bulancakhaber.net objektiflerine yansıyan hoş sohbet ve Dünya Markası Ramada Otel catısı altında bir araya gelen güzel insanların memleketinde Ramada Otel’de kalmayı tercik etmelerinden dolayı Piraziz Ramada Otel Genel Müdürü Dursun Aydın çok mutlu olduğunu söyledi. 

 

 

 

ETİKETLER : İş adamı kendi memleketinde Ramada Otel konforunu yaşadı bulancak haber giresun haber metin dursun aydın oetl müdürü genel faruk levent yaşar Turizm önal almanya frankfurt ordu samsun trabzon havalima
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi