Ecnebi ile Müslüman arasında ki seyahat özgürlüğü ve özrü


Bu haber 2017-11-24 09:49:43 eklenmiş ve 1556 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediyesi özellikle Engellilerin yasal hakkı olan ve 2 yıldan bu yana engellilerin seyahat hakkını elinden alan zihniyet Engellilerden ve Halktan özür dilemedi hakları geri verilmedi. Bu  konuda Aile ve  Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın çıkarttığı yasayı dahi Bulancak Belediye başkanlığı yok saydı özür dahi dilemedi.

 

 

 


 

 

 

Bir devlet düşünün ki tek bir vatandaşı mağdur olmasın diye Lise öğrencisi bir kız  vatandaşı için üç yıl boyunca hattın zararına işletilmesine karar veriyor. Hatta trenin istasyona geliş-gidiş saatleri, kızın okul  saatlerine göre ayarlanıyor. Aynı devlette yaşanan başka bir olayda hiç kimse bu sebepten dolayı mağdur dahi olmaz iken trenin 20 saniye geç kalktı diye vatandaşına halkına açıklama yaparak özür diliyor. Hatta şirket 20 saniye geç kalkan trenden dolayı kimseden şikayet gelmediğini açıklayarak, o sabah erken kalkış dolayısıyla treni kaçıran olmadığını açıkladığı buna rağmen özür dileyerek, personelin bu tarz hatalar yapmaması için eğitim alacağını söyledi. Tüm bunlar Japonya’da yaşanıyor. Dünyanın bir ucunda bunlar yaşanırken  Bulancak Belediyesi özellikle Engellilerin faydalandığı ve Sosyal Aileler Politika Bakanlığının yasalaştırdığı seyahat haklarını elinden alarak mevcut dolmuş aracını hattan kaldırıyor. 01.03. 2016 yılında( http://www.bulancakhaber.net/haber/2697/japonyada-ki-tren-ve-bulancak-belediye-dolmus-araci-arasinda-ki-fark.html) yaptığımız engellilerin ve bölge halkının yasal hakkı olan seyahat haklarını zarar ediyor diye verilmiş hak Bulancak Belediye tarafından yok sayılıyor. Bırakın özür dilemeyi Giresun valiliğinden, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Bulancak kaymakamlığı ve Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından hatta sivil toplum örgütlerinden hiçbir kurum ve kuruluştan ne bir özür nede bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yapılıyor. bulancakhaber.net’in ö dönemde Bulancak’ta engeli vatandaşın yasal hakkı olan ve kanunlar gereği kamu hizmeti veren Belediye araçlarından ücretsiz yararlanmasına engel konulmakla kalmadığı daha da vahim olan ise engelli baba ve engelli oğlunun Belediye dolmuş aracına arabasına bindirilmediği halen ilk gün ki gibi içimizi acıtıyor. Özür beklenirken mevcut var olan Bulancak Belediye Giresun / Bulancak dolmuş hattı engellilere ceza niteliğinde seyahat özgürlükleri elinden alınarak kaldırılıyor. Şimdi dünyanın bir ucunda medeniyet ve önce insan anlayışı hak ve hakkaniyetten yana davranış biçimi bir tarafta ise yasal hakkın Bulancak Belediyesi tarafından ve  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın yasasını yok sayarak kaldırılan bir güzergâhtaki Belediye Dolmuş aracı. Nerede Adalet ve nerede Kalkınma.    

 

 

Bir tarafta “Sebep olduğumuz aksaklıktan dolayı içtenlikle özür diliyoruz. Ekibimiz kalkış saatini yeterli bir şekilde kontrol etmemiş ve kalkış operasyonunu erken yapmıştır." açıklaması yapan ecnebi (başka devlet uyruğunda olan (kimse), başka devletin malı olan, yabancı bir devlet, bir tarafta ise 2016 yılından bu yana yasal hakkın elinden alınmasına dahi hiçbir açıklama yapmayan Müslüman (dinine bağlı, İslamlığın kurallarına uygun davranan)bir devlet.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Ecnebi ve Müslüman seyahat özgürlüğü ve özrü arasında ki Giresun valiliğinden Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Giresun Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kaymakamlığı Bulancak Belediye Başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi