Metruk binaların tespiti yapıldı. Hepsi yıkılacak.


Bu haber 2017-11-23 15:05:39 eklenmiş ve 1850 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak’ta yıkılma tehlikesi bulunan, can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı.

 

 

Bu kapsamda Bulancak Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafınca yapılan çalışmada metruk binaların suçtan arındırılması projesi içinde Barbaros İlkokulu üst tarafında bulunan binaların yıkımı gerçekleşti. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ile birlikte Barbaros İlkokulu Müdürü Musa Yavuz’un bizzat katıldığı yıkım Bulancak Belediye ekiplerince gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada ilçede yıkılma tehlikesi bulunan ve güvenli olmayan metruk binaların yıkım çalışmalarını devam edeceği öğrenildi. Özellikle Bulancak Halk Eğitim Merkezi ve Barbaros İlkokulu çevresinde bulunan ilçede sıkıntılı bölge olarak bilinen yıkılma tehlikesi bulunan ve güvenli olmayan metruk binaların yıkım çalışmaları bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. İlçemizde tespit edilen suç işlenmeye açık olan metruk binaların tespit çalışmalarından sonra alınan karar gereği yapılan çalışma bugün ilçe Kaymakamı Niyazı Ulugölge öncülüğünde tamamlandı.  Öte yandan suç ve suçlularla ilçede yapılan mücadelede bu tarz evlerin kullanılmaması için ev sahiplerinde aynı duyarlılığı göstermeleri istendi. Ayrıca metruk olmayan ancak kapısı ve camları açık olan evlerin başka kimsenin evini kullanmaması için tedbirler alarak korunaklı bir hale getirilmesinin mutlaka yapılması istendi.

 

 

bulancakhaber.net Bulancak merkezde metruk hale dönüşmüş ve de toplum açısından artık tehlike arz eden bu binalarla ilgili çalışmanın önümüzde ki günlerde de devam edeceği metruk binaların tespitinin yapıldığı aynı şekilde hepsinin yıkılacağı açıklandı.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Metruk binaların tespiti yapıldı Hepsi yıkılacak Bulancak Halk Eğitim Merkezi ve Barbaros İlkokulu Kaymakam Niyazi Ulugölge İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ile birlikte Barbaros İlkokulu Müdür Musa
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi