Geleneksel “Osman Peker Anma Turnuvası” Giresun’da yapıldı.


Bu haber 2017-11-16 13:21:25 eklenmiş ve 1643 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak  Yelken ve Briç kulübü 11 Kasım Pazar günü 4.Osman Peker Anma Turnuvası’nı başarıyla tamamladılar.  

 

İlçemizde kısa bir zaman önce kurulan ve kurulduğu günden bu güne her platformda ve güncel sosyal etkinliklerde faaliyetlerini aralıksız ve geleneksel hale dönüştüren Bulancak  Yelken ve Briç kulübü etkinliklerine devam ediyor. Bulancak  Yelken ve Briç kulübü sporcularından ilçemizin sevilen siması ve tanınmış ailelerinden rahmetli Mühendis Osman Peker adına ölümünden bu güne 4. düzenlenen “OSMAN PEKER AÇIK İKİLİ BRİÇ TURNUVASI” Giresun Öğretmenevi’nde büyük ve coşkulu bir katılımla tamamlandı. Bulancak  Yelken ve Briç kulübü  ilçemizde Sosyal ve Kültürel programlarla dikkatlerini üzerine çekmeye devam ediyor. Bunun son örneği de geleneksel olarak düzenlenen ikili briç turnuvasında objektiflerimize yansıdı. Bulancak  Yelken ve Briç kulübü bütçesinin güçlü olmaması ve yeterince başta Bulancak olmak üzere Giresun’un yetkililerinden destek görmemesinden dolayı bir güne sıkıştırdıkları turnuvada 100 sporcuyu Bulancak ev sahipliğinde ağırladılar. İmkanları ve kendilerine destek olsa Türkiye genelinden briç sporcularının katılmak istediği Osman Peker Turnuvası’na katılımın daha çok ve il ilçe ekonomisine katkı sağlanacağı görüldü. Bulancak  Yelken ve Briç Kulübü’nün ev sahipliğini yaptığı Giresun Öğretmenevi’nde 4. Düzenlenen Osman Peker ikili Briç Turnuvası’nda Bulancak  Yelken ve Briç kulübü sporcularından İbrahim Arslan ve Orhan Nesil ikilisi 1. oldular. Kuplarını Trabzon Briç Kulübü Başkanı ve aynı zamanda KTÜ Profesörü olan Orhan Özgür elinden aldılar. Öte yandan Ordu Briç Kulübü eski Bulancak Briç Kulübü sporcularından Ömer Faruk saygılı, Mustafa Kaymak ikilisi 2. oldular. Trabzon Briç Kulübü sporcularından Kenan Karabulut, Ahmet Mumcu ikilisi de 3. olarak kupalarını kulüpleri adına aldıkları görüldü.

 

 

bulancakhaber.net’in sürekli takıp ettiği ve her sene geleneksel ikili briç turnuvası öncesinde ve sonrasında bilgi sunan Bulancak  Yelken ve Briç Kulübü Başkanı İbrahim Arslan, “Türkiye çapında aynı anda İKİLİ BRİÇ TURNUVASI yapmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Her yıl bir günde olsa 100 briç sporcusunu ilimizde ve ilçemizde ağırlamaktan dolayı gurur ve onuru bir arada yaşıyoruz. Sporcumuz Osman Peker’ de böylesi bir organizasyonda anmaktan son derece mutluyuz “ dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Geleneksel Osman Peker Anma Bulancak Yelken ve Briç kulübü Turnuvası Kenan İbrahim Arslan Orhan Nesil ikilisi Karabulut Ahmet Mumcu Giresun’da yapıldı Trabzon Briç Kulübü Başkanı aynı zamanda KTÜ Prof
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi