Minik Öğrenciler unutamayacakları bir ders işlediler.


Bu haber 2017-11-16 12:13:49 eklenmiş ve 1981 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Barbaros İlkokulu Anasınıfı öğrencileri örgün eğitim adı altında ilçede ki iş yerlerinde eğitim verdiği bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

Anasınıfı öğretmenleri ve yardımcılarını ile birlikte minik öğrenciler Bulancak merkezde ki iş yerlerinde görsel olarak meslek öğrettikleri öğrenildi. Bu kapsam da daha önceden Eczane ye götürülen öğrencilerin bu sefer de ilçede ki bir kasapta eğitim ve meslek öğretme dersi işlendiği görüldü. Et ürünlerinin besin değerleri konusunda işin uzmanından kasaptan bilgi alındı. Minik öğrencilerin anlayacağı şekilde etin yapısında bulunan vitamin, mineral, karbonhidrat, protein, yağ ve su içerikleri hakkında eğlenceli bilgi sunan kasap öğrencilerin kendisini ziyaret etmesinden oldukça memnu kaldığı gözlendi. Bulancak Barbaros İlkokulu Anasınıfı öğrencileri Meslek Tanıtımı kapsamında yapılan örgün eğitimde oldukça eğlendikleri ve unutamayacakları bir zaman geçirdikleri objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Öğrencilerinin mesleki tanıtımın yanı sıra özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik etkinliklerinden dolayı bulancakhaber.net olarak Bulancak Barbaros İlkokulu Anasınıfı öğretmenlerini ve idarecilerini tebrik ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Minik Öğrenciler unutamayacakları bir ders işlediler Bulancak Barbaros İlkokulu Anasınıfı öğrencileri örgün eğitim bulancak haber giresun haber giresun öğretmen
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi