Bulancak Noter “ASMA KATTA” hizmet veriyor.


Bu haber 2017-11-14 10:43:41 eklenmiş ve 2018 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Noter hizmetleri bölge halkına adeta zülüm yapıyor. bulancakhaber.net olarak Türkiye Noterler Birliği, Bulancak Ticaret Odası ve Bulancak Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlarını göreve davet ediyorum. Bul ilçenin Engellisini, yaşlısını hastasını  hiç mi düşünmediniz?.  

 

Bulancak Şehir merkezinin ne içinde ne kenarında tam da araba galerilerinin ortasında ilkel giriş kapısı ile dikkatlerimizi çeken Bulancak Noter’i denetleyen bir merci yok mu? Türkiye Noterler Birliği’nin Bulancak Noter Şubesinin asma katta hizmet verdiğinden haberi var mı? Binanın dışından sonradan yapılan asma katta ulaşmak için binanın mimarı yapısını bozarak yapılan merdivenden haberiniz var mı? O binada oturanlar buna nasıl müsaade ettiniz? Bulancak ilçe Mimarlar Odası bizim gördüğümüzü siz görmüyor musunuz?  Teknoloji çağında uzaya yolculukların düşünüldüğü bir zaman diliminde Bulancak Noter şubesinin asma tavanda dışardan merdiven yapılarak sıkışık ve basık bir alanda 60 bin nüfusuyla övünülen ilçeye verilen hizmet değil zülümdür. Adeta asma kat alanına dışardan ilkel bir şekilde yapılan merdiven ile binanın mimarı yapısına çirkin bir görüntü sunarak hizmet vermeye çalışılan Bulancak Noterinin oradan çıkartılmasını istiyoruz. bulancakhaber.net olarak Bulancak ilçesine yakışır asansörlü ya da zemin katta ulaşımı rahat bir alanda görmek istiyoruz.  

 

bulancakhaber.net olarak siz değerli okuyucularımız ve bölge halkını bilgilendirmek adına Türkiye Noterler Birliği’nin Misyonunu-Vizyonunu ve temel Değerlerimiz adı altında yaptığı açıklama ile baş başa bırakıyorum.

 

 

Misyonumuz;

 

Noterlerin hak ve menfaatlerini korumak, kamu düzeninin bir unsuru olan noterlik mesleğini sürekli geliştirmek ve kalıcı güven sembolü olmasını sağlamak.

 ​

Vizyonumuz;

 

2020 yılına kadar noterlik sistemini Kıta Avrupası hukuk sistemindeki noterlik seviyesine taşıyarak mesleğin hukukçu kimliğini ön plana çıkartmak.

 

Temel Değerlerimiz;

·         Tarafsızlık

·         Güvenilirlik

·         Yenilikçilik

·         Kurumsallık

·         Etkili İletişim​

 

 

Bir toplumda görülen gelişme ve yükselme hali, o toplumun bütün değerlerini kapsar. Bilim, sanat, ticaret, ekonomi, endüstri, devlet, hukuk, ahlak, din, sosyal gelişmelerin ve yükselişin, ya da gerilemenin ve düşüşün gözlemlendiği başlıca alanlardır. Eğer bir toplumda iyileşme olursa sözü edilen alanların hepsinde kendini belli eder. Kötüleşme de böyledir.


 

 

ETİKETLER : Bulancak Noter “ASMA KATTA” hizmet veriyor bulancakhaber.net olarak Türkiye Noterler Birliği Bulancak Ticaret Odası ve Bulancak Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlarını göreve davet ediy
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi