Sayın çok kıymetli değerli valim.


Bu haber 2017-11-09 11:59:08 eklenmiş ve 1592 kez görüntülenmiştir.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Bulancak ilçesinde yeni yapılan okullar da incelemelerde bulundu.

 

Bulancak ’daki okul inşaat alanlarında incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, ilçede devam eden kamu yatırımlarının takip edilerek, sonuçlandırılması için bu tür incelemelerin artarak devam edeceğini inşaatların biran önce tamamlanarak, eğitim-öğretime kazandırılması için yetkililere talimat verdiği valilik sitesinde yaptığı açıklamalarda görüldü. Gel gör ki bir diğer kamu alanları olan Bulancak Devlet Hastanesi’nde yaşananlardan ,  Bulancak Otogar ihtiyacının olmasından, Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun sokaklarda kalışından, Bulancak Limanın kum dolu oluşundan, Bulancak Şehir içinin yaylanın oba yollarından kötü oluşundan, Sağlık sektörünü yaşanan sıkıntılardan,  öğrencilerimizin sağlık raporu gerektiği halde ve BDH’nın çocuk doktoru olamayışından raporsuz spor yapmalarından haberiniz var mı?. Daha birçok sorun sayabileceğimiz kamusal alanlarda yaşananlardan bilginiz var mı? şayet varsa bunlarla ilgili olarak ne zaman incelemelerde bulunacaksınız. Bulancak yeni Hükümet Konağı arkasında ki özel şahsa ait inşaat alanına oturma izni var mı dedirten binaya 4 Nolu Sağlık Ocağı’nın açılmasına izin verenlerden haberiniz var mı? Aynı alanda  yanı başında güzel bahçeli Avcılar ve Atıcılar Derneğini yaptıranlar kamu hizmeti ve sağlığı sunacak bir Sağlık Ocağını neden özel kişiye ait binada bakkal açar gibi izin verilmesinden haberiniz var mı? 4 Nolu Sağlık Ocağına o kadar geniş kamu alanı olan bir yerde neden bağımsız bir merkez yaptırmadılar. Ya da hemen yanı başında milletin parası ile yapıldığını övgüyle anlatılan 5 yıldızlı otel gibi ilçe Müftülük binasında farklı arkadan girilen ilk katı komple sağlık hizmeti verme adına açılmadı. Tüm bu incelemenizde bunlarla ilgili olarak sizler bilgi verildi mi?

 

 

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Bulancak incelemelerinde yanınızda bulunan Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkan yardımcısı Orhan Güngör,  Meclis üyeleri CHP Ömer Mustafa Yılmaz, Meclis Üyesi AKP Cemal Karadeniz, AKP Abdulselam Çağrıcı, AKP Hamit Karaoğlanoğlu sizlere bu denetimleriniz de neler anlattılar çok merak ediyorum. Daha önceleri ilçemizde valiliğin ziyaretlerinde basın da çağrılır bilgi verilirdi. Oysa şimdilerde siz yetkililer her şey oldunuz.  Şayet bu ziyaretlerinize basın olarak çağrılsaydık bu konular hakkında bilginiz olup olmadığını yada size eşlik eden ilçe yönetiminin bu konularla ilgili bilgisinin olup olmadığını soru şeklinde sizlere sorma imkanı bulabilirdik.  Bu incelemelerde görüldüğü gibi basın da siz yetkili de siz oldunuz.

 

 

bulancakhaber.net olarak edindiğimiz bilgi doğrultusunda önümüzde ki günlerde Bulancak’ta işyeri olan ve var olmaya çalışan Optisyenlerden oluşan bir heyet siz çok kıymetli değerli valimizle makamınızda ziyaret etmek için randevu almaya çalıştıklarını öğrendik.  Göz doktorunun olamayışından dolayı yaşadıkları maddi ve manevi içinde bulundukları durumu sizlere aktarmaya ve kamu hizmetinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirmek adına sizler görüşmek istedikleri öğrenildi.  Son olarak ta BDH çevre esnafının daha önceden hastanede yaşananlarla ilgili olarak 680 imza toplandığı bu dilekçeden haberiniz var mı? Sağlık Bakanlığı’na verilen dilekçenin akıbetinin den tarafınıza bilgi verildi mi?

 

 

 bulancakhaber.net olarak ta biz ilçemizde 120 yataklı hastane olarak açılan ve daha sonra 99 yataklı Hastaneye dönüştürülen hizmette Bulancak halkının yaşadığı sıkıntıları Bulancak incelemesinde size aktarmak çok isterdik.  

 

 

ETİKETLER : Sayın çok kıymetli değerli valim Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge Belediye Başkan yardımcısı Orhan Güngör Meclis üyeleri CHP Ömer Mustafa Yılmaz Meclis Üyesi A
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi