Ferhat Kara’nın oğlu Giray Kara babasının bayrağını yere düşürmedi.


Bu haber 2017-10-12 13:13:07 eklenmiş ve 2641 kez görüntülenmiştir.

Rahmetli Ferhat Kara ailenle ve oğlun Giray Kara ile ne kadar gurur duysan azdır.

 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Giresun Şube Başkanı, Bölgesel Gözlemci, eski Futbol Hakemi ve aynı zamanda eğitim yuvası Giresun Mustafa Kemal Ortaokulu memuru, Giresun’un spor camiasında sevilen sayılan değerleri arasında bilinen ve gösterilen Rahmetli Ferhat Kara’nın oğlu Giray Kara baba mesleğini seçti. 03. Ekim tarihinde zamansız ölümü ile ailesini spor camiasını, sevenlerini ve Giresun’u yasa boğan rahmetli Ferhat Kara’nın oğlu Giray Kara Futbol Hakemliğini kazanmış ve daha sonra ki branşlarda yapılan seminerlerde mülakatlarda üstün başarı göstererek babasının oğlu dedirtmiştir. Geçen haftalarda spor camiasını ve sevenlerini yasa boğan rahmetli Ferhat Kara Giresun Spor camiasında birçok başarıya imza atmış sporcu yetiştirmiş ve Giresun’un spor camiasında adını duyurmuş biri olarak aynı şekilde oğlu Giray Kara’nın da başarılı bir şekilde mülakatları geçmesi Kara ailesini onurlandırırken adeta spor da adını unutulmayanlar arasına yerleştirmiştir.

 

bulancakhaber.net olarak böylesi başarılı ve peşinden kendisi gibi spor camiasına bir değer kazandıran Rahmetli Ferhat Kara’nın ismini Giresun il Spor Müdürlüğü gerekeni yapmasını bekliyor ve diliyoruz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Ferhat Kara’nın oğlu Giray Kara babasının bayrağını yere düşürmedi Rahmetli Ferhat Kara ailenle ve oğlun Giray Kara ile ne kadar gurur duysan azdır bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi