İki kardeş ilin valileri birlikte maç izlediler.


Bu haber 2017-10-10 10:56:44 eklenmiş ve 1625 kez görüntülenmiştir.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Yeşilgiresun Belediyespor’un ilk maçını kendi sahasında ve seyircisi önünde oynadığı müsabakayı Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları birlikte izlediler.

 

Yeşilgiresun Belediyespor’un 64 - Muratbey Uşak: 61 sayılarla kazandığı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Ordu ve Giresun kardeş iki ilin Valilerinin dostça izlediği müsabaka bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Ordu valisi Seddar Yavuz’un oğulları Oğuzhan ve Tuğrul Yavuz’unda babalarına eşlik ettiği müsabakayı Giresun protokolü da valilerle birlikte izledi. İlk maçı kendi evinde ve seyircisi karşısında oynayan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Yeşilgiresun Belediyespor’un ilk müsabakasının iki kardeş il valisinin birlikte izlemesi taraftarları da oldukça memnun ettiği görüldü.  Yeşilgiresun Belediyespor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Muratbey Uşak’ı konuk ettiği müsabaka öncesinde Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Ordu Valisi Seddar Yavuz ve oğulları Oğuzhan ve Tuğrul Yavuz’u Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nun kapısında karşıladı. Müsabaka öncesinde iki vali birlikte kısa sohbet ettikleri görüntülendi. Yeşil-Beyazlı ekip, son saniyelerde üst üste aldığı sayılarla rakibini 64-61 mağlup ettiği müsabaka sonrasında kapıda karşılanan Ordu valisi ve ailesi aynı şekilde kapıya kadar nezaket ve sevgi içinde uğurlandı.  İki kardeş ilin valisinin samimi güzel ve unutulmayacak heyecanlı bir hafta sonu geçirdikleri objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar iki kardeş ilin valilerini Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nun girişinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Aynı zamanda Ahlaklısını Severim” sözleri eşliğinde salona girmelerini sporun kardeşliği kadar Karadeniz ilinin iç içe olmasını güçlendirdiğini gösterdi.

 

Haber foto altta; 

,

 

 

 

 

ETİKETLER : İki kardeş ilin valileri birlikte maç izlediler Ulu Önder Mustafa oğulları Oğuzhan ve Tuğrul Yavuz Kemal Atatürk’ün Ordu Valisi Seddar Yavuz Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Yeşilgiresun Belediyes
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi