Bütün yük Şehir içi dolmuş araçlarında, onlara ceza kesmeyin.

Şehirden çıkmak isteyen araçlar şehir içi dolmuşlarını takip etsin.
Bu haber 2017-10-07 08:38:53 eklenmiş ve 2029 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak şehir içine giren yabancı plakalı bir araç artık Bulancak’ta esir kalmıştır. Çünkü trafik yok, kaldırım yok, yön levhaları yok, var olan yön levhalarına çok doğal olarak uyulmuyor.

 

Tüm bu olumsuzluklara rağmen bir kamu hizmeti yapan kurum var ki gece gündüz Bulancak’ın altını üstüne çevirerek kendisine ve kendisini takip eden araçlara yol gösteriyor. Kimi zaman ters yönde kimi zaman ise en dar alanda yolcusunu taşıyan ve kendisinden başka kendisine hiç kimsenin yön göstermediği Bulancak şehir içi dolmuş araçları adeta ekstrem sporlarını aratmayacak şekilde yol alıyorlar. İşte tam bu noktada trafik polislerinin yada var olduğu bilinen Trafik Zabıta ekiplerinin bu olumsuz ve geçiş süresince bu kamu adına çalışan hizmet vermeye caba gösteren araçlara lütfen bu zaman diliminde tolerans gösterin.  Çoğunlukla ve mecburen güzergâhlarını veya girilmeyecek ya da ters yön olarak levhalara aldırış etmeden verilen hizmet mecburu bir hizmet olarak algılanmalıdır. Aksi takdir de trafik kilitlenecektir. bu zaman diliminde araç sürücülerinin de birbirlerine en üst seviyede anlayış ve hoşgörü ile yaklaşmalıdırlar. bulancakhaber.net Atatürk Caddesi üzerinde birçok ters ve girilmeyecek alanda halkına hizmet vermek adına cezayı göze alan bu şehir iç araçlarına yardımcı olmaları veya bu geçici kural tanımazlığa açıkça göz yummalıdırlar.

 

bulancakhaber.net olarak böylesi özveriyle kendi yolunu bulan Bulancak şehir içi dolmuşlarını tebrik ediyoruz. Şehrin trafik akışını kaderine bırakan iktidar ve ana muhalefet ile yavru muhalefetleri de sessiz kalmalarından dolayı kınıyoruz. 


Haber foroğrafları altta....

 

 

 

 

ETİKETLER : Bütün yük Şehir içi dolmuş araçlarında onlara ceza kesmeyin Şehirden çıkmak isteyen araçlar şehir içi dolmuşlarını takip etsin bulancak haber giresun haber bulancak giresun belediye kaymakam niyazi rec
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi