Giresun Bulancak’ta trafik arapsaçı!


Bu haber 2017-10-03 12:36:54 eklenmiş ve 2524 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak’ta şehir içinde veya şehir içine bırakılan sahil yolunda bir yerden bir yere gitmek artık çekilmez bir çile oldu. buna bağlı olarak ta trafik arapsaçına dondu.

 

 

Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak bu aralar en büyük sorunlarından birisi de kuşkusuz ki trafik oldu. Her geçen gün araç trafiğinin yoğunlaştığı ve öncelik mi yoksa her taraf kazılarak mı yapılan çalışma kurum çalışanlarını ve vatandaşı karşı karşıya bıraktığı görüldü. Her ne kadar Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekiplerinin şantiye çalışanlarının yol kapatma ve açma nedeni ile tartıştığı buna bölge halkının da karşı karşıya getirdiği olaya tanık olmuş bizzat izlemiş ama görüntülememiş olsak da olay sonrasında seslerin yükselmesi sonucunda asıl görev alması gereken Belediye Trafik ekipleri köşe başlarına çalışmaya başlamaları objektiflerimize böyle yansıdı. Trafik polisi vatandaşla karşı karşıya kalırken bir de çalışma yapan ekip Bulancak genelinde her tarafta çalışma yapması bu işler böyle mi yapılıyor dedirtti. Özellikle plansız ve programsız diyoruz çünkü her tarafta kazılmış her taraf sabahın erken saatlerinde ve iş çıkışlarında trafikte vakit geçirmeden gitmek neredeyse imkansız olan Bulancak önümüzde ki yağışlı günlerde çok daha rahatsız olacağı görüldü. 15 Temmuz Caddesi’ne bağlantı yollarının plansız çalışmalar nedeni ile ara yollarının kapalı veya park nedeni ile trafik tamamen çözülemez bir hal alıyor. Trafik yoğunluğunun neredeyse her gün aynı olduğu Bulancak’ta yetkililerin bu çalışma ile ilgili olarak bir açıklama hatta basın açıklaması yapılarak genel bir değerlendirmesi bekleniyor.  Bulancak Şehir Merkezi ve bağlantı yollarının genel olarak araç sürücüleri tarafından bilindik veya boş olduğunu gördüğü yola gitmesi ne kadar sahipsiz ve plansız bir çalışma yapılıyor dedirtti.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak bu çalışmanın hangi aşama olduğu neden bir taraf yapılmadan diğer tarafında trafiğe kapatıldığı açıklanmadan yol yön göstermeden yapılan bu çalışmalar hangi aşamada. İlçe trafiği arapsaçına döndü. Yetkililer sahilde veya yayla yolunda çalışma yerine ilk önce şehir içini tamamlasa daha doğru olmaz mı? Ayrıca kamu alanlarını ticari zihniyetle el koyarak hizmet yapılıyormuş gibi şehir içini köye çeviren siz yetkililer yapılan çalışmaları halka LED EKRANLAR ’da değil de her kesimin okuyacağı yazılı, görsel, internet Gazeteciliği ile basın toplantısı yaparak soru cevap şeklinde paylaşsanız daha doğru olmaz mı?  Asıl görevlerinin ve işlerinin sürekli sokak ve caddelerde olması gereken yetkilileri bu konuda görmek istiyoruz. 

 

 

 

ETİKETLER : Giresun Bulancak’ta trafik arapsaçı ! Trafik polisi vatandaşla karşı karşıya Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi