bulancakhaber.net ve Sosyal sorumluluk bilinci

Bulancak’ta iş verebilecek Güzel insanların var olduğuna inanıyoruz.
Bu haber 2017-09-25 11:28:47 eklenmiş ve 1769 kez görüntülenmiştir.

Engelli insanlarımıza karşı daima saygılı davranmalı ve hiç bir zaman engelli insanlarımızın ve kardeşlerimizin, çocuklarımızın kalplerini kırmamalı ve onlara insanca davranmalıyız. Onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarda bulunmalıyız. Engelli insanlarımıza, şefkat ve merhametle yaklaşmalıyız onların çektiği sıkıntıları dinleyip çözüm noktasında yardımcı olmalıyız.

 

 

Tamda bu nokta da evli iki çocuk babası olan Samet Meyveci’nin yaşam kalitesini artırmak ve ona destek olmak adına bulancakhaber.net sosyal sorumluluk bilincinde hayırsever insanlara bir duyurusu var. TRT Bulancak Temsilcisi ve bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar sosyal sorumluluk bilincinde bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Bedensel Engelli Samet Meyveci’nin hayatını kolaylaştırmak adına bir çalışma başlattığını açıklayan Yaşar, “Şu sözü hiç bir zaman aklımızdan çıkarmamalı ve unutmamalıyız. Her sağlıklı inşan ve birey bir engelli adayıdır. Yarının insanların hayatına neler getireceğini ve hayatımıza neler kazandıracağını kimseler bilemez, bizlerde günün birinde engelli insan olabiliriz. Engelli insanlarımıza ve çocuklarımıza karşı üstümüze düşen görev sorumluklarımızı yerine getirmeli ve engelli insana nasıl davranılması gerektiği konusunda insanlarımızı bilinçlendirilmeye teşvik etmeliyiz” dedi. Bedensel Engelli Samet Meyveci’nin Giresun’da özel bir şirkette depocu olarak görev yaptığı ve uzun süre çalıştığını öğrendik. Meyveci her gün Giresun’a ve oradan da organize sanayisine gittiği yorucu işini tam olarak 6-7 yıl ailesi için yapmak zorunda kaldığını bulancakhaber.net’e anlattı. Çünkü Meyveci’nin 7 yaşında Yunus Emre İlkokulu 2. sınıfa giden oğlu Ahmet ve aynı okulda anasınıfına giden küçük kızı Damla Naz’ın okula başlaması nedeni ile her gün Giresun yolculuğunun kendisini yorduğunu ve kazancının neredeyse yarısını yolda harcaması sebebiyle işten ayrılmak zorunda kaldığını üzülerek anlattı. Şu anda Bulancak Devlet Hastanesi yolu üzerinde iyi kalpli bir ev sahibinin evine taşınan Samet Meyveci şimdilerde işsizlik maaşı ile geçiniyor. Samet Meyveci’nin hayatını kolaylaştırmak ve iş aramasında daha hızlı olması adına ilk önce kendisine bedenini yormadan her gün şehir içine yürümeden gitmesi ve gelmesi için hatta alışverişini taşıması için bulancakhaber.net önce akülü araç buldu. Fakat akülü aracın şu anda şarj makinesi, aracın beyni ve iki adet jelli aküye ihtiyacı var. Yaşar tamda bu noktada bölge insanından hayırsever vatandaşlardan Samet Meyveci’nin hayatını kolaylaştıracak yardım istedi. Akülü araçta noksan olan 55 voltluk jelli 2 adet akü, elektrik şarj makinesi ve akülü aracın beynine ihtiyaç duyulmaktadır. Şarj 150 TL ve Akülü Araç beyini 550 TL’ye Samsun’da çok sevdiği bir arkadaşı aracılığı ile çok uygun bir şekilde bulduklarını ayrıca 2 adet 55 voltluk akünün de fiyatının yaklaşık 800-900 TL arasında olduğu fakat ekonomik nedenlerden dolayı alamadığımızı siz değerli okuyucularımızla paylaşmak isteriz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen umudumuzu yitirmeden Samet Meyveci’nin ilkokul 2. Sınıfa giden oğlu Ahmet ve küçük kızı Damla Naz eşliğinde var olan ama yürümeyen akülü aracımızda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar tarafından eğitim aldığı objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

bulancakhaber.net olarak biz inanıyoruz ki Samet Meyveci’nin hayatını kolaylaştıracak akülü aracı için noksan olan bu ihtiyaçlar en kısa zamanda tamamlanacak ve ona ayrıca Bulancak’ta iş verebilecek yürekli güzel insanların var olduğunu biliyor ve inanıyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancakhaber.net ve Sosyal sorumluluk bilinci Bulancak’ta verebilecek Güzel insanların var olduğuna inanıyoruz bulancak haber giresun haber bulancak giresun samettin meyveci engelli demet ahmet daml
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi