Fındık için adalet yürüyüşüne katılanlar 2. gününde Bulancak’ta çiçeklerle karşılandılar.


Bu haber 2017-09-19 21:00:35 eklenmiş ve 3031 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından fındık fiyatlarındaki düşüşü protesto emek amacıyla düzenlenen ‘Fındık için adalet’ yürüyüşünün ikinci günün de Bulancak şehir merkezi girişinde çiçeklerle karşılandılar.

 

'Fındık İçin Yürüyoruz' yürüyüşünün ilk gününde Ordu şehir Merkezi’nden başlayan ve Piraziz’e kadar yürüyen Fındık mitingcileri ikinci günde Giresun’un Piraziz İlçesi'nden başlayarak Bulancak’a ve Giresun’un Yalıköy köyü Erikliman mevkiine kadar ikinci etabı tamamladılar. İkinci etap Piraziz’den başlamış Bulancak şehir merkezinde CHP ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir ve partililerin çiçeklerle karşıladılar.  Şehir merkezine kadar yol kenarında sevgi gösterisinde bulunan Bulancaklılar Fındık mitingcilerini alkışladıkları ve destek verdikleri bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Bulancak iskele mevkiinden şehir içine girilerek kendilerini orada bekleyen Bulancaklılara bir konuşma yaparak mitin çağrısında bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel üreticilerin alın terinin hakkını alıncaya kadar mücadelenin devam edeceğini ifade ederek Giresun da yapılacak olan fındık üreticilerini düzenlenecek mitinge davet çağrısında bulundular. Ardından da CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ise yürüyüşün sonunda fındık için tarihi bir miting yapılacağını bölge halkının mutlaka bu tarihi güne tanık olmalarını istedi. Ayrıca yürüyüşte bulunan CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük’te çağrılara ortak olarak fındığımıza sahip çıkmamızı istediler.   

 

Fındık için adalet yürüyüşünün 3. gününde Giresun’un Yalıköy köyü Erikliman mevkiinden saat 15.00’da başlayacağı ve Giresun Merkez de saat 18.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı mitingle son bulacağı açıklandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Fındık için adalet yürüyüşüne katılanlar 2. günde Bulancak’ta çiçeklerle karşılandılar CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi