CHP'nin ikinci adalet yürüyüşüne Fındık Sen’den tam destek


Bu haber 2017-09-18 20:44:28 eklenmiş ve 1514 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin organize ettiği ve 3 gün sürecek olan “Fındık İçin Yürüyoruz” sloganı ile başlatılan yürüyüşe merkezi Ordu’da bulunan Fındık Sen fındık çiftçiler ile birlikte hareket etti.

 

 

CHP’nin fındık çiftçileri ile birlikte düzenlediği “Fındık İçin Yürüyoruz” fındık çiftçisi ile birlikte ilk 21 km'lik etap tamamlandı. Yürüyüş sırasında CHP’nin sloganı emek-ekmek-fındık demek sözlerini ellerinde ki Türk bayrağını sallayarak yürüyüşü gerçekleştirdi. Öte yandan Fındık-Sen nın attığı sloganlar ise “ne için yürüyoruz fındık için, ne için yürüyoruz onur için, ne için yürüyoruz yaşam için, fındık onur Yaşam, kooperatifler var olsun, şirketler defolsun, Harami Ferrero sloganlar atıldığı duyuldu.  18 Eylül’de Ordu merkezden başlayan belirli kilometrelerde mola verilerek devam eden ve 3 gün sürecek olan “Fındık İçin Yürüyoruz” programı Piraziz de 1. günü tamamlandı. 2. günde ise saat 10’da Piraziz Erikliman arasındaki ikinci etap ile devam edecek. Fındık-Sen Genel Başkanı Kutsi Yaşar CHP’nin “Fındık İçin Yürüyoruz” adalet yürüyüşe “yürüme engeli olmayan tüm fındık çiftçilerimizi bekliyoruz. Bizim sökecek fındık ocaklarımız yok. Bizim yakacak fındıklarımız da yok. Emeğimize, fındığımıza ve alın terimize sahip çıkmak için haydi umudu ve mücadeleyi büyütmeye” diyerek çağrıda bulundu.

 

 

Fındık-Sen Genel Başkanı Kutsi Yaşar, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşün son gününe ve Giresun'daki final mitingine fındık çiftçilerinin mutlaka katılması gerektiğini ve bu katılımın çok yoğun olacağı söyledi. 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : CHP'nin ikinci adalet yürüyüşüne Fındık Sen tam destek Fındık kemal kılıçdaroğlu CHP genel merkez İçin Yürüyoruz bulancak haber giresun haber bulancak ordu piraziz giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi