2017-2018 Yılı 1.Sınıflarda Uyum Haftası Bulancak’ta başarılı geçiyor.


Bu haber 2017-09-13 07:01:08 eklenmiş ve 1674 kez görüntülenmiştir.

2017-2018 Yılı 1.Sınıflarda Uyum Haftası Yapılacak mı? Yapılacaksa Uyum Haftası hangi tarihler yapılacak derken neredeyse uyum haftasının tamamlandığı görüldü.

 

Bu kapsamda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Bulancak Barbaros İlk Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Muza Yavuz’u makamında ziyaret ederek 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılını tüm öğretmenleri adına kutladığı ve öğrenciler kadar velilerinde heyecanlı olduğuna tanık oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2017-2018 yılı Uyum Haftasının lacak mı olmayacak mı derken 18 Eylül 2017 Pazartesi tarihinde açılacak olan Eğitim ve Öğretim yılını bir hafta öncesinde uyum haftası olarak çalışma yapıldığı objektiflerimize böyle yansıdı.  Öğrencilerin Eğitim ve Öğretime hazırlanması amacıyla 11-15 Eylül 2017 tarihlerinde yapılan uyum eğitiminde öğrenciler kadar öğrenci velilerinin de aynı şekilde uyum sağlaması görüldü. Bulancak Barbaros İlk Okulu Okul Müdürü Muza Yavuz ve 1. Sınıf öğretmenlerinden den Eylem Bingöl’ü öğrenci ve veli uyumu içinde olduklarını görüntüledik.  

 

bulancakhaber.net 2017-2018 Yılı 1.Sınıflarda Uyum Haftası’nı kutluyor öğrenci ve velilerinin bu haftasında aynı zamanda Öğretmenlerimizin yeni Eiğitim ve Öğretim yılında başarılar diliyoruz. 

 

 

 

ETİKETLER : 2017-2018 Yılı 1. Sınıflarda Uyum Haftası Bulancak’ta başarılı meh yaşar geçiyor Bulancak Barbaros İlk Okulu Okul Müdürü Muza Yavuz Sınıf öğretmenler Eylem Bingöl bulancakhaber giresun haber giresun mill
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi