Talipli Köyü Koruma ve Kalkınma Derneği’nden örnek çalışma.


Bu haber 2017-09-09 11:05:08 eklenmiş ve 2451 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Talipli Köyü Koruma ve Kalkınma Derneği aynı köyden yaşayan hayırsever köylüsü tarafından Üniversiteyi kazanan öğrencilere dernek aracılığı ile burs verme kararı aldığını öğrenildi.   

 

 

Köyünde başarılı olan ve bu yıl Üniversite kazanan öğrencilere kendince maddi destek sunmak isteyen hayırsever vatandaş üniversite öğrencilerine karşılıksız olarak burs verdi. 06.04.2005 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan bu güne köyünde ihtiyaç sahibi veya kültürel sosyal alanda çalışmalarıyla dikkat çeken Bulancak Talipli Köyü Koruma ve Kalkınma Derneği ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Bulancak Talipli Köyü Koruma ve Kalkınma Derneği Kurucu Başkanı Cumhur Erdem’den görevi yeni alan ve aynı şekilde çalışmaya devam eden ilçemizin sevilen ismi Talipli Köyü’nün gururu duyduğu Kahraman Öztürk isminin açıklanmasını istemeyen köylüsünün bursunu öğrencilere basın önünde takdim etti. burs veren vatandaşın burs verdiği öğrencilerinin ileri ki yıllarda aynı şekilde köyünde Üniversite kazanan öğrencilere burs vermesini isteyerek Talipli köyü ’nün eğitim düzeyinin başarılı olmasını istediği açıklandı. İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği, Erzurum Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı, Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü  ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğini kazanan Talipli köyü gençlerinin hayırsever vatandaşın verdiği bursu Talipli Köyü Koruma ve Kalkınma Derneği Başkanı Kahraman Öztürk’ün elinden aldılar. Bulancak Talipli Köyü Koruma ve Kalkınma Derneği Lokalinde gerçekleşti.

 

 

bulancakhaber.net 06.04.2005 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan bu güne köyünde ihtiyaç sahibi insanlara daha önceden de köyünde eviinde durulmayacak şekilde olan köylüsüne yeniden aynı alanda yeni ev yaptığını biliyoruz. Aynı derneğin şimdi de burs vermesinde aracı ve yönlendirici olmasını tebrik ediyor örnek alınacak dernek olarak kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. 

 

 

 

ETİKETLER : Talipli Köyü Koruma ve Kalkınma Derneği’nden örnek çalışma Kurucu Başkanı Cumhur Erdem İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Matematik Öğretmenliği Erzurum Atatürk İngiliz Dili Edebiyatı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi