Ordu-Giresun Havaalanında büyük Panik


Bu haber 2017-09-06 05:41:52 eklenmiş ve 5022 kez görüntülenmiştir.

Giresun-Ordu Havaalanından kalkan uçak tekrar havaalanına acil iniş gerçekleştirdi. Giresun-Ordu Havaalanında korku filmlerini aratmayan yaşananlara tanık olan yolcular büyük panik yaşadı.

 

06.09.2017 Çarşamba sabahı Giresun-Ordu Havaalanında sabah saat 5:40 da İstanbul'a gitmek üzere havalanan uçak kalkış esnasında sağ motoruna kuş girmesi nedeniyle oluşan arıza sonucu 20 dakika sonra Ordu- Giresun havaalanına geri dönerek mecburi iniş yaptı. bulancakhaber. net’in edindiği bilgilere göre kalkış esnasında sağ motor tarafından gelen Yüksek gürültülü ile uçak içinde bulunan yolcular yüksek gelen sesle büyük panik yaşanmasına neden oldu. Yaşanan gürültü esnasında uçak içinde olan yolcuların uçak düşüyor mu dedikleri, uçağın havada iken bir anda uçak kafasının aşağıya eğilmesi Korku filmlerinde ki gibi büyük bir panik yaşattı.  Yaşananlara o esnada uçakta bulunan birkaç yolcunun ağlamaları ve kelime şahadet getirmeleri Ordu Giresun havaalanın da ilkleri yaşattı ve korku filmlerini aratmadığı belirtildi. Öte yandan bazı yolcuların uçak kalmadan önce hava alanında bir şeyler yaşandı demesi ise akılları farklı düşünceler sürükledi. Tüm bunlar yaşanırken profesyonel ve deneyimli uçak kaptan pilotunun yolcuları anonslarla sakinleştirmesi her şeyin kontrol altında olduğunu belirtmesi üzerine yolcuların sakinleştiği öğrenildi. Fakat yaşananlar ve kaptan pilotun sakin olun uyarısına rağmen yolcuların çok korktuğu öğrenildi. Yolcuların tekrar Giresun-Ordu Havaalanına iniş esnasında uçağın çok sallandığını ve dengede durmakta çok zorlandığını belirttiler. Ayrıca iniş için yakıt boşalttığı anlarda korkunun ve uçak içince seslerin yükseldiği ağlayanlar olduğu vurgulandı.  Tüm bunlar yaşanırken profesyonel ve tecrübeli kaptan pilotun uçağın sert bir şekilde de olsa pistte iniş yaptığı yolcuların yerde bekleyen ekipler tarafından hava alanından alınıp havaalanı içinde istirahat etmeye başladığı öğrenildi. Yer ekibinin uçak üzerinde gerekli kontrolleri yapılıp uçuşun saat 10.00 da gerçekleşeceği öğrenildi. Yaşananlara tanık olan yolcular ise yaşadıkları korku sonucu tekrar aynı uçağa binmek istemedikleri öğrenildi.

 

Giresun-Ordu Havaalanında yaşananların bir kez daha yaşanmamasını diliyor profesyonel tecrübeli Kaptan pilot, yardımcı pilotların ve uçak içinde ki personelin yolcuları sakinleştirme cabalarıyla başarılı bir şekilde pistte iniş yapmalarını tebrik ediyoruz. Korkulan bir durum olmaması ile büyük geçmiş olsun diliyoruz.  

 

                           

 

        

ETİKETLER : Ordu-Giresun Havaalanında büyük Panik bulancak haber giresun haber bulancak giresun ordu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi