Anne ben resim çizmek istiyorum


Bu haber 2017-08-23 17:24:15 eklenmiş ve 2555 kez görüntülenmiştir.

Bülent Karakurt ilkokuldayken annesine “ anne ben resim çizmek istiyorum” demesiyle başlayan karakalem çalışması görenleri hayrete düşürüyor.

 

 

İlkokuldayken annesine söylediği ve annesi Aynur Karakurt’un oğlu Bülent “ağaca bak çiz, dağa taşa bak çiz, çiçeğe bakarak çiz” diyerek kendisini teşfik ettiği öğrenildi. O günden bu güne gelen yeteneği ise bulancakhaber.net aracılığıyla siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik. O günlerin uzantısında ilkokuldan ortaokula geçen Bülent ilk kara kalem çalışmasını ortaokul 1. sınıfta ortaokullar arasında yapılan kara kalem yarışmasında Türkiye 1. olarak bu günlere gelecek kara kalem çalışmasına başladı. Fakat o dönemde kendisine verilen belgeleri iyi koruyamayan belgeleri kaybettiğini çok üzülerek bulancakhaber.net’e anlatan ve şu anda kara kalem çalışması hız veren Karakurt artık tüm zamanını buna ayıracağını açıkladı. Karakurt bundan sonra Bulancak’ta kendisine portresini getiren bölge insanının fotoğraflarını kara kalem çalışmasıyla resmedeceğini söyledi. Şu anda Bulancak’ta hepimizin çok iyi tanıdığı kişilerin yüz portrelerini çizerek bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın dikkatini çeken ve bu yetenek üzerine kendisi ile görüşen Yaşar Karakurt’un yeteneğini siz değerli okuyucularıyla paylaştı.  43 yaşında evli 2 kız babası olan Karakurt belki dünyaca ünlü karakalem ressamları kadar olmasa da Bulancak ilçesinde kara kalem ressamı var dedirtti.

 

 

 

Öte yandan Karakurt bugüne kadar birçok ünlü sanatçının da kendi çağında protrelerini yaptığını anlattı. Hadise, İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlerin portrelerini çizen Karakurt haberini hazırladığımı saatlerde TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ve ailesinin karakalem çalışması yapacağını söyledi.  Yaşar son olarak Karakurt’un çalışmalarını görmek isteyenlerin ınstagram adresinden @ressamkarakurt hesabına girerek görebileceklerini açıkladı. 

 

 

 

ETİKETLER : Anne ben resim çizmek istiyorum bülent karakurt mehmet yaşar bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi