Adı güzel ama yaşananlar hiç de güzel değil.


Bu haber 2017-08-21 15:12:12 eklenmiş ve 2221 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Pazarsuyu limanı karşısında neler oluyor. Polis noktası karşısında kalan alan içinde ve okul çevresinde yaşananlardan haberiniz var mı?

 

 

Bulancak Güzelyalı Mahallesi Liman karşısı Denizcilik Lisesi çevresinde gece geç saatlerde yaşananlar mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Özellikle gece karanlık çöktükten sonra fuhuş, alkol alma ve ne yaptıkları bilinmeyen grupların müzikli eğlenceleri mahalle sakinlerine çözemedikleri büyük bir sorun olarak çıktı. Güzel yalı Mahallesi ve Liman üzerinde ki polis noktasının arasında kalan Derya Caddesi üzerinde bu kadar rahat hareket etmeleri sorun yaşattı.  Bu konuda mahalle sakinlerinin gece Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nü defalarca aradıklarını ve yaşananları anlattıkları halde son yaşanan olay bardağı taşıran nokta oldu.  bulancakhaber.net ihbar hattına arayan ve yaşananları anlatan mahalle sakinleri en son 12.08.2017 Cumartesi gecesi polisi aradıkları ve olay yerine gelen polisin sadece konuşup gitmesi bu kadar da olmaz dedirtti.  polisin konuşup gittiği olay yerinde daha sonra araç içinden son ses müzik çalması sonucunda mahalle sakinleri ile gürültü ve alkol alanları karşı karşıya bıraktığını söylediler. Bu durum da yaşanacak herhangi istenmedik olay karşısında mahalle sakinleri sonuçtan kim sorumlu olacak dediler.

 

 

bulancakhaber.net İhbar hattına gelen bu şikayette İlçe Emniyet Müdürlüğü mahalle sakinlerinin ihbarlarını daha etkin konuşarak ve çözüm üreterek olay yerinde sonuçlandırmasını bekliyoruz.

 

ETİKETLER : Adı güzel ama yaşananlar hiç de güzel değil. bulancak haber giresun haber bulancak giresun polis eöniyet müdürlüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi