Valisi Sarıfakıoğulları Yerel ve Ulusal Gazete temsilcilerini ziyaret edecek.


Bu haber 2017-08-15 11:09:17 eklenmiş ve 1133 kez görüntülenmiştir.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları 14 Ağustos Pazartesi günü Giresun Öğretmenevi’nde Yerel ve Ulusal Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

Basınla ile bir araya gelen Giresun valisi Harun Sarıfakıoğulları periyodik olarak bundan sonra Ulusal ve Yerel Basın temsilcileri ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunacaklarını söyledi. TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın da katıldığı toplantıda ilk olarak tanışma yapıldığı belirtildi. Yaşar toplantıda ilçe halkının sorunlarını birebir aktarma fırsatı bulduğunu belirterek bu toplantıların il ve ilçelerimizin kalkınması sorunlarının valiliğimizin bilgisi ışığında daha hızlı kesin çözüm bulacağını umut ettiğini söyledi. Karşılık sohbet ve bilgi alışverişinden sonra Giresun Öğretmenevi’nde Yerel ve Ulusal Basın mensupları il objektiflerin karşısına geçerek günün hatırası olarak toplu bir fotoğraf çektirdiler. Toplantıya İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin ve Giresun Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Bekir Bayram’da yerini aldılar.      

 

 

 

Öte yandan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları 16 Ağustos Çarşamba günü saat 12.30'da ilk olarak Giresun Gazeteciler Derneği'ni ziyaret edeceği ve ardından Giresun Merkez olmak üzere ilçelerde ki basın mensuplarıyla zaman ayırarak tek tek ziyaret edeceği öğrenildi. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Valisi Sarıfakıoğulları Yerel ve Ulusal Gazete temsilcilerini öğretmen evi ziyaret edecek İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin Giresun Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Bekir Bayram bulancak ha
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi