Aydın Balık Lokantası Motosikletçilerden sonra Karavancılarında gözde yeri oldu.


Bu haber 2017-08-07 07:18:30 eklenmiş ve 1804 kez görüntülenmiştir.

Yaz döneminde Karadeniz sahil yolu denizi ve yaylaları ile yerli ve yabancı turistlerin gözde yeri olmaya başladı.

 

Özellikle son günlerde ülke genelinde ki sıcakların artması ile Karadeniz serin ve temiz havaya sahip olması nedeni ile son günlerde Karavan Turizmini de içine çekmeye başladığı görüldü. Türkiye’nin farklı kentlerinde yola çıkan karavancılar Bulancak Aydın Balık Lokantasında bir araya geldi. Daha önceden Vira Balık Restoran olan işletmeyi devralan Aydın Balık Lokantası ile farklı hizmet vermeye başlayan işletme farkını gösterdi. Karadeniz de son günlerde Kamp ve Karavan Turizmi’nin organizasyonlara ev sahipliği yaptığı ve özellikle Bulancak Talipli Mevkiinde ki Aydın balık Lokantası’na mutlaka uğranılan yer olarak gösterildi öğrenildi. Aydın Balık Lokantası daha önceleri de motosikletçilerin uğrak yeri olarak benimsendiği ve enfes balık çeşitleri ve lezzeti ile akıllarda yer edindiği açıklandı. Her ne kadar Giresun Bulancak’ta alt yapısının karavan Turizmi için şu anda yeterli olmasa da Aydın Balık Lokantası’nın enfes lezzetlerini tatmak isteyen ve meşhur Karadeniz balıklarıyla bol çeşit sunumu karavancıları buraya çektiği öğrenildi. İşletme genel sorumlu Müdürü Ümit Yaşar’ın “Kamp ve Karavan Turizmi’nin eğe de çok yaygın olduğunu aynı şekilde önümüzde ki günlerde Karadeniz de tatilcilerin, yerli ve yabancı turistlerin, motosikletçilerin ve karavancıların en çok gelmek isteği yer olarak gösterilecektir. Bizler inanıyoruz ki bundan sonra Kamp ve Karavan Turizmi için Bulancak başta Aydın Balık Lokantası olmak üzere karavan turizmi için 4-5 noktadan bir olarak gösterilecektir” dedi.

 

Bulancak ilçesinin ilk Balık Lokantası olarak ta bilinen kısa zamanda bölgemizde adını duyuran Aydın Balık Lokantası karavancılarının da gözde yeri olacağı görüldü.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Aydın Balık Lokantası Motosikletcilerden sonra Karavançılarında gözde yeri oldu murat önal restaurant ümit yaşar genel sorumlu müdür bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi