Balıkçı Muzaffer Çakır’ın teknesi denizde boş bulundu.


Bu haber 2017-08-05 17:34:28 eklenmiş ve 3308 kez görüntülenmiştir.

Giresun Ayvasıl mevkiinde sabah erken saatlerde balığa açılan balıkçı Muzaffer Çakır’ın Lokum 28 adını verdiği tekne günün ilerleyen saatlerinde denizde boş bulundu.  

 

 

 

Giresun Ayvasıl açıklarında sabah balığa çıkan balıkçının teknesini boş gören kendisi gibi diğer balıkçılar arkadaşlarının akıbetinden oldukça endişelendiler.  Ayvasıl açıklarında teknesi boş olarak bulunan 1968 doğumlu Muzaffer Çakır’ı endişeli arayış devam ediyor. Giresun Erikliman doğumlu Muzaffer Çakır’ın 05.08.2017 tarihinde sabah amatör teknesiyle balığa çektiği ve saatler sonra kendisi gibi balığa çıkan arkadaşlarının teknenin bos olduğunu fark etmesiyle birlikte arkadaşlarını Muzaffer Çakır’ı kaybolduğunu duyurdular. Kendisi gibi balığa açılan arkadaşlarının Giresun Sahil Güvenlik’e haber vererek sabah limandan ayrılan Muzaffer Çakır’ın halen şu saate kadar bulunamadığı bu sebepten limanda bulunan diğer balıkçı teknelerinde aramaya katıldığı öğrenildi. Geç saatlere kadar aranan Çakır’ın hem havadan hem de karadan halen aradığı bulancakhaber.net’ın edindiği bilgiler arasında yer aldı. Giresun Erik limanın dan sabah saatlerinde Lokum 28 adındaki balıkçı teknesi ile  balığa çıkan Muzaffer Çakır’ın akıbetinin ne olduğu merakla ve endişeyle birlikte bekleniyor.  Öte yandan Muzaffer Çakır’ın teknesi Lokum 28 limana çekildiği jandarmanın ve sahil güvenlik ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarının geniş bir şekilde hem havadan hem de karadan halen devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

bulancakhaber.net yeni gelişmeler ve bilgi verilmesi takdirde siz değerli okuyucularımızı bilgilendireceğimiz duyururuz.  

 

 

 

 

 




ETİKETLER : Balıkçı Muzaffer Çakır teknesi denizde boş bulundu bulancak haber giresun haber sahil güvenlik helikopter bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi