Yetkililer Bulancak sahilini yıkmaya başladı.

Bulancak halkı yıkımı merak ediyor.
Bu haber 2017-07-25 16:26:45 eklenmiş ve 1962 kez görüntülenmiştir.

Bulancak sahiline kurulan Pazar alanı kaldırılmış ve mevcut alanın hemen çalışma başlatılması bölge halkının yetkililerin buraya ne yapılacağını merak etmesine neden oldu.

 

 

Yetkililerin hiçbir açıklama ve bilgilendirme yapmadığından şikâyetçi olan bölge halkı böylesi bir alanda yapılacak çalışma öncesinde Bulancak Belediyesinin veya Karayollarının basın açıklama yaparak bilgilendirme toplantısı yapmasını istediler. Bulancak ilçesine özellikle Salı günleri trafikte büyük sorun yaşatan Pazar alanının yıkılmasıyla büyük rahatlık yaşattığı daha ilk gün kendisini gösterirken üst duble yol ile şehir içine terk edilen alanda Bölge halkına ticarethaneden uzak ihalesiz halka açık sosyal alanların yapılıp yapılmayacağı merakla konusu oldu.  bulancakhaber.net bu alanların oluşmasında şehir plancılarının bu işlerde uzman insanların doğru kararları ile yapılması gerektiğini geçen hafta içinde yaptığı haberde duyurmuştu.  Haberimizin ardından yetkililerin iş makineleri ile kamuoyuna hiçbir açıklama yapmadan çalışma yapmasına tanık olduk.  

 

 

 

bulancakhaber.net burada yapılan çalışmanın bu iş makinelerinin bu alanda ne yapacağı merak edilirken yetkililerin sosyal medyada bu alanlarla ilgili olarak çalışmayı görsel olarak göstermesini istiyoruz.  

 

 

 

 

 

 

       

ETİKETLER : Bulancak halkı yıkımı merak ediyor Yetkililer Bulancak sahilini yıkmaya başladı bulancak haber giresun haber karayolu belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi