Üst geçitte kaynak yapılıp hepten kapatıldı.

Gelin üst geçidi hep kaldıralım ve 2. KAVŞAK yapalım
Bu haber 2017-07-25 11:19:45 eklenmiş ve 1640 kez görüntülenmiştir.

Vatanı uğruna şehit olan Bulancaklı hemşerimizin ismi verilen üst geçid girişine kaynak yapıldığı objektiflerimize böyle yansıdı.


Bulancak çift yol Giresun istikametinde seyir halindeki kamyonun hasar verdiği üst geçit yayalara tamamen kapatıldı.  Yetkililerin yapmasını beklediğimiz ve kendilerinde emniyet şeridi çeken yetkililer geçen zaman zarfı içerisinde üst geçitte bir türlü çalışma başlatmadı.  Aradan geçen zaman içinde birkaç defa haber yapmış yetkilileri göreve davet ederek bölge halkının yaşayabileceği tehlikeyi gözler önüne sermiştik. bulancakhaber.net kazadan bu yana üst geçitte hiçbir çalışma olmaması ve vatanı uğruna şehit olan üst geçide adı verilen ASTSB. ÇŞV Adem Kacar’dan geçen hafta içinde özür dilemiş ve adına yakışır bir üst geçit ve hasarın yapılmamasını dile getirmiştik. Fakat üst geçit kullanıyor haberimiz üzerine çalışma başlatacağına üst geçit giriş alanında bulunan demir parmaklıkları kaynatarak tamamen kapatan yetkililere bölge halkı isyan ederek bu iş böyle olmaz tamamen üst geçidi ortadan kaldırın dedirtti. ayrıca engellileri de düşünmeyen yetkililer hazır üst geçide kaynak yapmış kapatmışken hepten üst geçidi kaldırılması daha iyi olur dedirtti. Üst geçitte oluşan hasar ilk günkü gibi dururken üst geçidin ortasında ki dört basamaklı merdiven bu ilçede engelli vatandaşların bu merdiveni nasıl geçeceği merak konusu halen dururken çözüm olarak kaynak yapılarak demir parmaklıkla kaptılması bu ilçe bu kadar mı sahipsizi dedirtti.

 

 

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliğini Bulancak sahipsizliğine bu ilçede yetkili yok dedirtecek keyfi uygulamalar bir son verilmesini istiyoruz. Vatanı uğruna şehit olan Bulancaklı hemşerimiz ASTSB. ÇŞV Adem Kacar ve bölge halkının üst geçidini kaldırın yerine Bulancak’ın 2. Kavşağını yaparak üst geçit sorununu ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Böylelikle hızdan dolayı yaşanacak kazalarında önüne geçmiş olacağınıza inanıyoruz.

 

 

 

ETİKETLER : Üst geçitte kaynak yapılıp hepten kapatıldı Gelin üst geçidi hep kaldıralım ve 2. KAVŞAK yapalım bulancak haber giresun haber giresun bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi