

Bulancak’ta öncelik olarak şu anda beton yol ve asfalt çalışması yapılmakta olup bu çalışmanın da plan ve program dahilinde yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.
Şu anda Sanayi Mahallesi’nden başlatılan asfalt çalışmasının daha yol güzergâhının belirlenmeden kaldırımlar ve yollar temizlenmeden yapılması ne kadar doğru bir çalışma dedirtti. Yol güzergâhında hurda araçlar oto galericilerinin kendi alanları gibi kullandığı yollar temizlenmeden, kaldırımların sınırları ve kaldırımlar yolla eşit seviyeye düşürülmeden asfalt çalışması yapılmasının doğru olup olmadığını ortaya koydu. Kaldı ki yapılan yol çalışması Bulancak Jandarma Komutanlığı’nın karşısından başlayarak Bulancak Karadere köprüsüne kadar E-5 yola yan paralel yol olarak düşünüldüğünde önce kaldırım ve yolun net bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Ayrıca İncüvez ve Karaderesi ile yan yolun devamı olarak yolun aynı şekilde köprü üzerinden birleştirilmesi gerekmektedir.
bulancakhaber.net’in Belediye çalışmalarını RECEP YAKAR’ın FACEBOOK’tan takip ettiklerini açıklayan Mehmet Yaşar dolayısıyla bu çalışmaları öncesinde veya çalışma esansında davet edilmediği için ancak buradan soru sormak durumunda kaldığımız belirtmek isteriz. Öncelikle facebook ta ki “ARAÇLARIMIZ İŞ BAŞINDA. HER ŞEY YENİ BULANCAK İÇİN” başlıkla verilen bilgi de biz nerede yaşıyoruz dedirtti. Biz ESKİ Bulancak’ta mıyız? Kendi değişişinizle servis yolu dediğiniz E-5 karayolun oldukça önem taşıyan Sanayiden Karadere ye kadar uzanan bu yolun ön çalışması yapıldı mı sorularını sizlere buradan sorma ihtiyacı duyuyoruz. Bu yeni alınan araçlar daha sonra BULANCAK BETON gibi sizin garantörünüzde başka bir firma üzerinden çalışacak mı yoksa Belediyenin araçları arasında yerini alacaklar mı? Soruları akıllarımıza geliyor.
bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar olarak YENİ BULANCAK sözünüzü ancak YENİ YERLEŞİM ALANI veya YENİ İMARA AÇILAN ALAN olarak kabul ettiğimizi belirtir Bulancak’ı bir bütün görmenizi dileriz.
Kaynak-foto: facebook (Recep Yakar)
|
|