Dere ıslahları bitti fakat çevre ıslahı bir türlü bitmiyor.

Şehir içine giriş ve çıkış yeni yollar kazandırılmalıdır.
Bu haber 2017-07-22 11:55:05 eklenmiş ve 1608 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı yetkililer Dere kenarlarında şehir içine yeni giriş ve çıkış yolları açması gerekiyor. bu çalışmayla birlikte ilçe trafiğini rahatlatacağını düşünüyoruz. 

 

 

Bulancak Otogar yanında ki Bulancak Deresi,  Karadere ve Mustafa Kemal Ulusu Caddesi’nde bulunan İncüvez Deresi etrafının ve dere yatağının bir türlü temizlenmeyen görüntüsü bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Oysa konu olan derelerin her iki tarafından şehir içine girişi ve çıkış yolları yapılsa Bulancak şehir merkezine girişlerin çıkışların bu dere çevresinde sağlansa ilçedeki trafik sorunu büyük ölçüde rahatlayacaktır. Bulancak sahilinde ki deniz ile kucaklaşan derelerimizi bu yapılacak çalışma ile birlikte ilçemizin modern yüzü olacaktır. Fakat şu anda ki dere yataklarının Devlet Su İşleri tarafından (DSİ) yapılan görüntüsü çöp ve pislik nedeni ile yapılan çalışmayı olumsuz yönde göstermektedir. Şayet bu dere yataklarının çevresi ve hemen iki yanına yapılacak olan şehir içi giriş ve çıkışları yapıldığı takdirde daha yaşanılası modern bir Bulancak ortaya kendiliğinden oluşacaktır. Bu çalışmayla birlikte çevresindeki cadde ve sokaklarda Bulancak ilçemize yakışır güzel bir alan oluşacaktır. Bulancak şehir merkezinde bulunan bu dere yataklarının projelendirilerek ilçemize kazandırılması gerekmektedir. Öte yandan şehir kanalizasyon ve atık sular baypas yapılarak kanalizasyon hattına bağlanacak, böylelikle bu güne kadar pislik içerisinde olan dere artık temiz suların aktığı bir dere haline gelecektir. 

 

 

 

 

bulancakhaber.net Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğini yollarımızın yeniden belirlenmesinde ve yeni açılacak trafiği rahatlatacak yolların kazanılmasında öncülük yapmasını bekliyoruz. Bu çalışmaya Bulancak Belediye Başkanlığı’nın da sahip çıkarak Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’nin yanında olmasını istiyoruz.  

 

ETİKETLER : Dere ıslahları bitti fakat çevre ıslahı bir türlü bitmiyor Şehir içine giriş ve çıkış yeni yollar kazandırılmalıdır bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi