Başkan Yeşiltepe, konuşulmayanları konuştu.


Bu haber 2017-07-21 11:12:05 eklenmiş ve 2040 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Osmanlı Partisi İlçe Başkanı Zafer Yeşiltepe, pazarcı esnafının yeni kurulan Pazar alanında sessiz çığlığın sesi olduğunu söyledi.  

 

Bulancak’ta yeni yerine taşınan Pazar alanında neler oluyor diyen ve sosyal medya arcılığı ile sesi duyuran Bulancak Osmanlı Partisi İlçe Başkanı Zafer Yeşiltepe pazarcı esnafının neye göre yerleştirildiğini sordu.  Bu konuda mağdur olan pazarcı esnafının kendisini arayarak ve ziyaret edilerek bilgi verildiği Pazar alanının noter huzurunda mı yerleştirildiğini sordu.  Bulancak Osmanlı Partisi İlçe Başkanı Zafer Yeşiltepe Bulancak Belediye Başkanlığı’nı Pazarcı esnaf Derneklerinin bu konuda bası açıklaması yapıp yapmayacağını merakla beklediğini belirtti.  Yeşiltepe bulancakhaber.net’e açıklamalarda bulundu.

 

 

Bulancak Osmanlı Partisi İlçe Başkanı Zafer Yeşiltepe yaptığı yazılı açıklamalarda şunlara değindi. Yeşiltepe;

“Dün bir, bugün iki…

Yıllarca sorun olan Bulancak Halk Pazarı konusu, yeni alanına taşınması ile yeniden sorunları gündeme getirdi.

Bilindiği gibi bundan 4 yıl kadar önce pazaryeri,  ‘Modern Pazaryeri’ yapılacak gerekçesi ile sahil yolu üzerinde bulunan kaldırıma taşınmıştı. Bu alanda yıllarca sorunların meydana geldiği Pazaryeri bu hafa Salı günü, otopark olarak yapılan ancak haftada bir gün Pazaryeri olarak kullanılacak yeni yerine taşındı. Ancak aynı gün yine sorunlar gündeme meşgul etmeye devam etti.

Bu sorunları giderilmesini isteyen ve konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Osmanlı Partisi Bulancak İlçe Başkanı Zafer Yeşiltepe, pazarcı esnafına yıllarca yapılan haksızlıkların devam ettiğini ve bu sorunlara çare bulunmasını istedi.

Yeşiltepe yaptığı açıklamada; “Pazarcı esnafımız her gün sorun yaşıyor ve çare bulunmasını istiyor ancak Bulancak Belediye başkanı bu konuda çifte standart uyguluyor. Çünkü geçtiğimiz haftalarda pazarcı esnafı ile toplantı yapan başkanı esnaflara şu soruyu sordu; “Açık pazar mı istersiniz yoksa dükkân tarzı mı istersiniz” ve pazarcılar dükkân tarzı istiyoruz diyerek karar kılındı. Başkan bizzat onay verdi. Daha sonra yeniden bir toplantı yaparak; “dükkân tarzı yapılacak olan pazaryerine belediyenin bütçesi olmadığını öne süren başkan, yapılacak dükkân tarzı yerlerde, esnaf %30 katkı sağlarsa yaparız dedi.

Bu karşın esnaflar şu soruyu sorarak; “Dışarıdan dükkân talebi olursa bu talebe nasıl cevap vereceksiniz?” sorusuna karşılık; “Ben üç beş kişinin değil, çoğunluğun başkanıyım” demesi, pazarcıların sorunlarına çare bulmaktan öteye konuyu daha derin sorunlarla karşı karşıya getirmiştir.

Buna karşılık Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a soruyorum; “Yıllarca yılan hikâyesine dönen Pazaryeri sorununa ne zaman çare bulacaksınız?”

“Bu pazaryerlerinin belirlenmesini, söz verdiğiniz gibi noter çekilişi ile mi yaptınız?”

 

“En önemli sorularımdan biri ise şu; pazarcı derneklerinin yönetiminde bulunanların seçtikleri Pazaryerleri kuraya dâhil edildi mi?” dedi. 

 

ETİKETLER : Başkan Yeşiltepe konuşulmayanları konuştu Bulancak Osmanlı Partisi İlçe Başkanı Zafer Yeşiltepe bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi