Basın emekçileri tarihe ışık tutacaklardır.

Yaşananlar fotoğraflarla belgelenmiştir.
Bu haber 2017-07-15 16:01:02 eklenmiş ve 1090 kez görüntülenmiştir.

Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında İhlas Haber Ajansı (İHA)  foto muhabirlerinin objektifinden çekilmiş fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" Can Akengin Sergi Salonunda 15 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00 da Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları tarafından açılışı yapıldı.

 

 

Giresun Can Akengin Sergi Salonunda yapılan açılışa TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar İHA Muhabiri Ahmet Bilge’nin deklanşöründen de yansıyan fotoğraf sergisine katıldı. İHA Muhabirlerinin çektiği 64 fotoğraf yer alırken, sergi, 3 gün boyunca açık kalacağı öğrenildi. Terör Örgütü (FETÖ) mensubu teröristlerin 15 Temmuz gecesi kalkıştıkları hain darbe girişimini ilk anlarından itibaren takip eden basın emekçileri o gecenin unutulmaz anlarını sergileyen fotoğraflarla yurt genelinde sergi açtılar. Yaşananları tarihe ışık tutacak şekilde deklanşörüne yansıtan basın emekçilerinin açtığı sergiler o geceyi bir kez daha gözler önüne serdiği görüldü.  Giresun Can Akengin Sergi Salonunda yapılan sergiye katılan Yaşar, Bilgenin deklanşöründen de yansıyan fotoğraf sergisini İHA Muhabiri Ahmet Bilge eşliğinde gezerek fotoğraflar hakkında bilgi aldı. TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar İHA Muhabiri Ahmet Bilge’nin deklanşöründen çıkan Atatürk Havalimanı önünde ki çektiği fotoğrafları anlatırken bir kez daha o geceye yolculuk yaptığı görüldü.  Sergiyi gezdikten sonra TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile İHA Muhabiri Ahmet Bilge karşılıklı oturarak bilgi alışverişinde bulundular. Yaşar, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Bilge başta olmak üzere yaptığı açıklamada şunlara değindi. Yaşar, “İHA ve basın emekçilerinin her zaman hazır ve her zaman olayların tam ortasında olduğunu belirtmek isterim. Tarihe ışık tutan biz basın emekçilerinin mesai saati gözetmeksizin çalıştıklarını bu çalışmalarda her şeyi ortaya koyarak gösterdikleri çektikleri fotoğraflar bir kez daha sergilenmiştir. Ahmet Bilge meslektaşımız gelecek nesillere aktarılacak fotoğraf sergisi bir belge olarak sergilenmiştir ”dedi.

 

 

İHA Muhabiri Ahmet Bilge Atatürk Havalimanı önünde deklanşöre basarak çektiği fotoğraf önünde Yaşar ile objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

ETİKETLER : Basın emekçileri tarihe ışık tutacaklardır Yaşananlar fotoğraflarla belgelenmiştir TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar İHA Muhabiri Ahmet Bilge b
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi