Gözümüz aydın, Tarihi Bulancak Hamamı açılıyor.

Hamam kültürünü yeniden başlatacağız.
Bu haber 2017-07-06 15:03:15 eklenmiş ve 3803 kez görüntülenmiştir.

Fizyoterapist Murat Atalay’ın işletmeciliğini aldığı “TARİHİ BULANCAK HAMAMI” nın suyu ısınmaya başladı.

 

 

Giresun ve Tirebolu ilçesinden sonra şimdi de Bulancak’ta Fizyoterapistlik mesleğini yerine getirecek olmanın heyecanı içinde olan Murat Atalay objektiflerimize böyle yansıdı. TARİHİ BULANCAK HAMAMI’nda Fizyoterapist Murat Atalay bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atalay, “hareket bozukluğuna yol açan her türlü yaralanma, hastalık ve yaşlılıkta, ağrı ve fonksiyon bozukluklarında uzman bir hekimin tanısı sonrası fizyoterapiye özgü değerlendirme yöntemlerini kullanıyoruz. Yine birçoğu dünyada fizyoterapistler tarafından geliştirilmiş olan tedavi yaklaşımlarını planlayıp uygulamaya yönelik bilgi ve becerimizi Bulancak Giresun başta olmak üzere sağlık ve yaşam kalitesinin artırılmasında mesleğimizi en iyi şekilde siz değerli müşterilerimize uygulayacağız. Günümüzde, Fizyoterapistler hareket ve fonksiyonun çeşitli nedenlerle tehdit edildiği bütün durumlarda bağımsız hareket ve sağlıkla ilgili yaşam  kalitesinin arttırılmasında her geçen gün sayıları artan  yaklaşımlarla hizmet vermektedirler. Dünyada ve ülkemizde toplumların bu gün ve  gelecekteki olası  ihtiyaçları fizyoterapistlik mesleğinin gelişimini kaçınılmaz kılmaktadır. İşte tam bu nokta da TARİHİ BULANCAK HAMAMI ’nın işletmeciliğini almanın huzuru ve mutluluğu içindeyiz.

 

 

Tarihi Bulancak Hamamı, Bulancak ilçesine hem ekonomik hem de bölgemize canlılık getireceğini görüyoruz. Başta bölge halkının TARİHİ BULANCAK HAMAMI’nda keyifli saatler geçireceklerini ve hamam kültürünün zaman içinde çoğalacağını düşünüyoruz dedi. Öte yandan 17 yıldan bu yana kendisine has yöntemleri ile bölge halkına ve özel müşterilerine hizmet veren Murat Atalay, bel ağrısı, kireçlenme, boyun ağrısı, masaj tedavi yöntemlerini önümüzde ki hafta içinde yeni açılacak olan TARİHİ BULANCAK HAMAMI’nda uygalamay başlayacağını bulancakhaber.net’e açıkladı.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Gözümüz Aydın Tarihi Bulancak Hamamı açılıyor Hamam kültürünü yeniden Fizyoterapist başlatacağız bulancak haber giresun haber murat atalay
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi