Siyasetçilerin övündüğü BDH Giresun’un en büyük Sağlık Ocağı oldu.


Bu haber 2017-07-03 17:25:42 eklenmiş ve 3142 kez görüntülenmiştir.

Bölge halkına ataması beklenen yeni doktorların müjdeleyen yetkililer Bulancak Devlet Hastanesi’nden haberiniz var mı?

 

 

Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak Devlet Hastanesi’nde bir türlü izini bitmeyen doktorlar ve yerine geçici gelen doktorların devamsızlığı konuşulur oldu. Bundan dolayı da hastaların mağdur olduğu bölge halkı tarafından dile getirilmeye başlandı. BDH ataması yapılan ve bir seneden bu yana  izinli olan doktorların yerine adı gibi geçici gelen doktorlarında var ile yok misali görev yapması bu kadar da sahipsizlik olmaz dedirtti.  Öte yandan haftanın bir günü Giresun İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne BDH bünyesinde bulunan başarılı Genel Cerrah Uzman doktorunun ameliyatlara girdiği fakat Bulancak Devlet Hastanesi’nde ki ameliyathanenin durumunun ise merak edildiği açıklandı. Bu konuda BDH yönetiminin genel ve acil durumlarda yaptıkları ameliyat çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgi vermeye davet ediyoruz. Ayrıca ameliyathanenin ekip ve malzemelerinin durumunun değerlendirilmesi bekleniyor.  En büyük sorunun ise geçici olarak BDH gelen doktorların istikrarsız bir şekilde bir gün olup bir gün olmaması tepkilere neden olduğu öğrenildi.

 

 

bulancakhaber.net Hastane yönetimini ve Bulancaklı siyasetçileri göreve davet ederek genel bir basın açıklaması yapması gerektiğini açıkladı. Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak halkının Ordu ve Giresun illerinde ki özel ve kamu hastanelerinde perişan olmasını isteniyoruz. Bulancak halkının sağlık alanında sıkıntı çekmesini kabul etmiyoruz.

 

 

 

 

 

     

 

 

 

ETİKETLER : Siyasetçilerin övündüğü BDH Giresun en büyük Sağlık Ocağı oldu bulancak haber giresun haber bulancak giresun devlet hastanesi ilhan özdemir araştırma hastanesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi