Sıbıç; Orta Cami’nin ve yanında ki parsellerin yüzde 80’i Bulancak halkının yardımları ile alındı.


Bu haber 2017-06-23 12:31:17 eklenmiş ve 2505 kez görüntülenmiştir.

Sıbıç; Ey başkan! Bizim Atalarımız gönül rızası ile aldıkları yere Camii yaptırdılar. Rızasız aldıkları yere ise tuvalet yaptılar"

 

CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç,  Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın Orta Cami alanı için yaptığı açıklamasına yazılı basın açıklaması yaptı. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Yıllardır çözülemeyen sorunu çözdük” cevabına “NEREDE SORUN ÇÖZDÜN BAŞKAN” dedi.

 

 

bulancakhaber.net’e açıklamasını yazılı gönderen Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç açıklaması şöyle. Sıbıç; “Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 'Yıllardır çözülemeyen sorunu çözdük' diyor. Nerede sorun çözdün Başkan! Bulancak Merkez Orta Camii yanında bulunan arsayı Bulancak Belediyesi kendi imkanları ile satın almış!  diyerek doğru konuşmuyorsun! Bu caminin ve yanında bulunan parsellerin yüzde 80'i Bulancak halkının yardımları ile alındı ve Cami ise Bulancak halkının yardımları ile yapıldı. Bu arsa Bulancak halkının verdiği vergiler ile Bulancak Belediyesi adına alınmıştır. Bulancak Belediyesi bu alan için yaklaşık 100 Bin TL. Bulancak halkının vergileri ile vermiştir. Başkan Yakar, '450 Bin TL'nin tamamını Bulancak Belediyesi vererek aldık' diyor. Apaçık insanların aklıyla alay ediyor. Buradan bir Bulancaklı olarak Sayın Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye Bulancak Halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu arsanın 250 Bin TL'si sayın Canikli tarafından Merkezi Hükümet bütçesinden gönderilirken, geri kalan rakamı ise Bulancak Hayır Yaptırma ve Yaşatma Derneği verdi. Sayın başkanın hem vatandaşa hem derneğe hem geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapan Öner Eriş'e hem de sayın Başbakan Yardımcısına edemediği teşekkürü ben ediyorum. Senin bu yaptığın iş böyle ise, bütün işlerin tamamen siyasi rant uğruna algı yaratmadan başka bir şey değildir. Doğru bilgi vermek, doğruyu söylemek seni küçültmez. Birde en önemlisi arsayı gönül rızası ile aldık diyorsun. Üzerine ücretsiz tuvalet yaptıracağız diyorsun. Ey başkan! Bizim Atalarımız gönül rızası ile aldıkları yere Camii yaptırdılar. Rızasız aldıkları yere ise tuvalet yaptılar"

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Orta Cami ve yanında ki parsellerin %80 Bulancak halkının yardımları ile alındı bulancak belediyesi recep yakar necmi sıbıç bulancak haber giresun haber giresun orta camii
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi