14-15 bin fındık çiftçisi “İFTAR YEMEĞİ verdi.


Bu haber 2017-06-17 14:59:18 eklenmiş ve 1781 kez görüntülenmiştir.

Piraziz’de özel bir işletmede Bulancak Ziraat Odası “İFTAR YEMEĞİ” verdi.

 

 

14-15 bin üyesi Çiftçisi bulunan Bulancak Ziraat Odası Piraziz’de özel bir restoranda iftar yemeği verdi. bulancakhaber.net’ın Facebook’tan gördüğü sosyal alanda paylaşılan çiftçilerin iftar yemeğine köy muhtarları ve siyasi parti teşkilatlarının katıldığı kendi objektiflerinden Facebook’ta böyle görüldü. Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karaman başkanlığında verilen iftar yemeği oldukça samimi ve sıcak bir ortam da geçtiği öğrenildi. 14-15 bin fındık çiftçisinin üyesi olduğu İftar Yemeği’ne siyasi partilerin tam kadro orada olması ve teşkilat olarak kendilerini facebook ’ta paylaşması dikkatlerimizden kaçmadı. Oysa böylesi çiftçilerin aidatları ile var olan bir kooperatifin iftar yemeğine siyasi parti teşkilatlarının bir veya iki temsilcilerin katılmasının daha doğru olacağı düşünüldü. Haberi yapmak istediğimiz de 14-15 bin üyesi bulunan kooperatifin sitesi sadece adres veriyordu. “Google’da “Bulancak Ziraat Odası başkanı” Naci Karaman’ın yazdığımızda başkanın hiçbir fotoğrafı olmaması şaşırttı. Sonra Google’da “Bulancak Ziraat Odası” dedik burada da yerel bir gazetede (yıldız haber) çıkan özel bir açıklama resmini bulduk. Onu siz okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

Edinilen bilgiye göre Pazartesi günü Bulancak Ziraat Odası İftar yemeği ile ilgili bir açıklama yapacağı öğrenildi. bulancakhaber.net olarak bu açıklamanın bizlere de ulaşmasını ve kamuoyuna sunacağımız belirtiriz.

 

kaynak; Facebook

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 14-15 bin fındık çiftçi İFTAR YEMEĞİ verdi bulancak haber giresun haber naci karaman bulancak ziraat odası başkan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi