Bulancak’a en iyi hizmeti onlar veriyorlar.

Villadan konteyner’a göç
Bu haber 2017-06-09 09:02:47 eklenmiş ve 2410 kez görüntülenmiştir.

Kurulduğu yıldan bu yana Bulancak halkına hizmet veren yağmur çamur, sıcak soğuk demeden hizmet veren S.S. 21 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Şehir İçi Dolmuş hattı 15 yıldan bu yana kaldıkları binadan konteyner’a göçüyorlar.

 

 

Eski adıyla Bulancak Kütük deposu olarak bilinen şimdilerde ise Güzelyalı Mahallesi sınırları içinde olan Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yanında ki şoförlerin bekleme yeri yıkıldığı öğrenildi. Bulancak halkına böylesi bir hizmet veren kooperatife gösterilen bekleme alanının ilçemize ve yetkililere hiç yakışmadığını belirtmek isteriz. Bildiğimiz kadar bina içinde her gün yemek yapan aşçısı,  sıralarını beklerken sohbet ettikleri bekleme salonu, yorulan veya birazcık dinlenmek isteyenlerin dinlenme alanı olan ve sıcak çaylarını yudumlayarak hizmet için bekleyen şoförlerimiz konteyner’a sıkıştırılıyor. Bulancak Belediyesinin Güzel yalı Mahallesinde yeşil alanları arsaya çevirerek yaptığı alanların çevresinde bu bölgemize hizmet veren insanlarımız için bir yer gösteremiyorlar mı dedirten durum karşısında bulancakhaber.net olarak Bulancak Belediyesinin daha insanı bir şekilde kooperatife yer göstermelerini istiyoruz.

 

 

Bu arada Bulancak iskele mevkiinde kendileri için yapılan tek katlı binanın da aslında hiç gerek olmadığı niye yapıldığını da halen anlamış değiliz. S.S. 21 Nolu şehir içi araçlarının kalkış noktası ve şehrin en batısında olan bir alanda kendilerine gösterilen konteyner’a da kabul etmiyoruz. Çünkü Bulancak halkına sabahın erken saatinden gecenin ilerleyen saatine kadar toplu taşıma hizmeti veren bir kooperatifin daha güzel ve daha rahat ortamlar sunulmalı ve yardımcı olunmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Villadan konteyner’a göç Bulancak’a en iyi hizmeti onlar veriyorlar bulancak haber giresun haber bulancak giresun şehir içi belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi