Oğuz Yılmazer AstraZeneca Türkiye Medikal Direktörü oldu


Bu haber 2017-05-30 17:15:12 eklenmiş ve 2190 kez görüntülenmiştir.


 
AstraZeneca'da Temmuz 2016'dan beri Onkoloji Grup Medikal Müdürü olarak çalışan Oğuz Yılmazer AstraZeneca Türkiye Medikal Direktörü olarak atandı. Oğuz Yılmazer bu göreviyle aynı zamanda AstraZeneca Türkiye Yönetim Kurulu'nun üyelerinden biri oldu.
 
2002 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Tıp Fakültesi'nden mezun olan Oğuz Yılmazer, iş hayatına 2008 yılında Novartis'te Bölgesel Medikal Müdür olarak başladı ve sonrasında 2009 yılında Boehringer Ingelheim'a geçerek burada da Medikal Müdür olarak görev yaptı. 2011'de Medikal Yönetici unvanıyla AstraZeneca Türkiye ailesine katılan Oğuz Yılmazer, 2013 yılında Grup Medikal Müdürü olarak atandı ve 2015'e kadar bu pozisyonda çalıştı. 2015'te AstraZeneca Türkiye-MEA Bölgesi Akut Koroner Sendrom Tedavi Alanı Lideri olan Oğuz Yılmazer, 2016'da Onkoloji Grup Medikal Müdürü olarak atanmıştı. Oğuz Yılmazer son olarak AstraZeneca Türkiye Medikal Direktörü olarak atandı ve bu göreviyle AstraZeneca Türkiye Yönetim Kurulu'nun üyelerinden biri oldu.
 
 
 
AstraZeneca Hakkında 
AstraZeneca özellikle solunum & otoimmünite, kardiyovasküler & metabolik hastalıklar ve onkoloji alanındaki hastalıkların tedavisine yönelik reçeteli ilaçların keşfi, geliştirilmesi ve kullanıma sunulması alanında faaliyet gösteren, bilim odaklı ve küresel bir biyofarmakoloji şirketidir. Şirket ayrıca kurduğu birçok işbirliği sayesinde enflamasyon, enfeksiyon ve sinirbilim alanlarında da aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. AstraZeneca 100'den fazla ülkede faaliyet göstermekte olup, yenilikçi ilaçları dünya genelinde milyonlarca hasta tarafından kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için http://www.astrazeneca.com/Turkey adresimizi ziyaret edebilir veya www.linkedin.com/company/astrazeneca-turkey ile Linkedin'den takip edebilirsiniz.

 
 

ETİKETLER : Oğuz Yılmazer AstraZeneca Türkiye Medikal Direktörü oldu bulancak haber giresun haber bulancak giresun serdar çolak murat
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi